23. 07. 2019 - 16:39
ARSENAL GA ŽELI, UNITED GA KUPUJE: Ole Gunnar Solskjaer poslao...
907
Shares
ARSENAL GA ŽELI, UNITED GA KUPUJE: Ole Gunnar Solskjaer poslao ponudu od 71 milion funti!

ARSENAL GA ŽELI, UNITED GA KUPUJE: Ole Gunnar Solskjaer poslao ponudu od 71 milion funti!

23. 07. 2019 - 16:39
0
Shares

Manchester United je poslao ponudu od oko 71 milijun funti na adresu Lillea dok su navodno spremni zapečatiti transfer uzbudljivog internacionalca Obale Bjelokosti Nicolasa Pepea.


Ove najnovije vijesti o Pepeovom transferu dolaze iz La Voixa, koji prati razne druge veze sa igračima i klubovima iz Premier lige.

Ovaj najnoviji podatak tvrdi da je Manchester United poslao ponudu za Pepea, kao i Arsenal, koji također planira potpisati 24-godišnjaka.

Čini se da se veze sa Unitedom pojačavaju kako je Times nedavno tvrdio da su Crveni đavoli razgovarali o potpisivanju Pepea.


Neki mediji su također naveli interes iz Liverpoola i tvrdilo se da je preseljenje na Anfield poželjno odredište igrača, iako izvješće La Voix du Norda tvrdi da se još nije odlučio.

I dok su Aaron Wan-Bissaka i Daniel James impresionirali u pred sezone, Ole Gunnar Solskjaer također bi mogao da radi sa dokazanim, uglednijim igračima koji odmah mogu poboljšati momčad.

Pepe sigurno izgleda kao da bi mogao učiniti ono što je do sada radio nakon svojih impresivnih nastupa prošle sezone, što sugerira da bi on bio značajno pojačanje za nekoga poput Alexis Sancheza.

Učitaj još novosti