23. 07. 2019 - 15:32
KAKAV GAF Hrvate najavili kao Srbe na Svjetskom prvenstvu:...
907
Shares
KAKAV GAF Hrvate najavili kao Srbe na Svjetskom prvenstvu: Trener i komentator poludjeli pred himnu (VIDEO)

ŠPANIJA

KAKAV GAF Hrvate najavili kao Srbe na Svjetskom prvenstvu: Trener i komentator poludjeli pred himnu (VIDEO)

Sport.ba
23. 07. 2019 - 15:32
0
Shares

Na meču Hrvatska - Portugal na Svjetskom prvenstvu u Španiji, viđena je greška spikera, koji je pred intoniranje himne najavio reprezentaciju Srbije umjesto Hrvata.

- A sada je vrijeme za himnu Srbije. Ovog momenta, himna Srbije - poručio je spiker, nakon čega je uslijedio muk, a ubrzo i žamor u dvorani pred meč Hrvatske i Portugala na Svjetskom prvenstvu za mlade rukometaše, koje se održava u Španiji.

Ivana Španović pokazala savršeno tijelo u bikiniju (FOTO)

On je čak dva puta umjesto Hrvatske najavio Hrvatsku, a kada je poslije reakcije trenera s klupe, koji je gledao u njegovom pravcu i gestikulirao rukama da je došlo do greške.

I neki hrvatski rukometaši su u nevjerici spustili ruku s grudi, da bi ubrzo nastao i žamor u hali, poslije čega je spiker shvatio da je došlo do greške. Izvinio se, a zatim je došlo do intoniranja "Lijepe naše", poslije čega je i komentator prenosa izneo teške riječi prema organizatorima.

TOP 8 žena srpskih fudbalera koje su ovog leta izdominirale u kupaćem (FOTO)

- Koliko je propusta na Svjetskom prvenstvu, rekao bih amaterizma na Svjetskom prvenstvu u Španiji, od svakodnevnih loših statistika, rezultata, pa do najvećeg gafa, kada je prije nekoliko trenutaka službeni spiker najavio prije puštanja himne Lijepe naše, reprezentaciju Srbije. Dva puta se izvinio, međutim, nije zvučalo dobro, lijepo i profesionalno. Mislim da bi i Svjetska rukometna federacija morala poraditi na tome - poručio je komentator meča.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti