23. 07. 2019 - 11:55
ZABORAVLJENA ZVIJZVIJEZDA PONOVO POKREĆE SVOJU KARIJERU:...
907
Shares
ZABORAVLJENA ZVIJZVIJEZDA PONOVO POKREĆE SVOJU KARIJERU: Gradski rival kupuje u Arsenalu!

ZABORAVLJENA ZVIJZVIJEZDA PONOVO POKREĆE SVOJU KARIJERU: Gradski rival kupuje u Arsenalu!

23. 07. 2019 - 11:55
0
Shares

West Ham je rekao da je spreman platiti 10 milijuna eura kako bi ovog ljeta doveo Arsenalovog i egipatskog veznjaka Mohameda Elnenyja u klub.


Elneny se u posljednje vrijeme našao van postave na Emiratesu, sa tim da je egipatski internacionalac prošle godine uspio napraviti samo osam nastupa u Premier ligi.

No, stvari bi mogle da se promijene za Elnenyja, jer bi se igraču mogao ponuditi izlaz iz kluba na sjeveru Londona ovog ljeta.


Prema pisanju Forever West Ham, Čekićari su spremni platiti 10 milijuna eura za Elnenyja, koji na Emiratesu ima 55.000 funti tjedno.

Prelazak u West Ham bi mogao biti točno ono što Elnenyju treba kako bi pokrenuo svoju karijeru, jer je u posljednje vrijeme stagnirao.

Momčad Manuel Pellegrinija zapravo ne treba više mogućnosti u veznom redu s obzirom na opcije koje već imaju u trenutnoj momčadi.

Prema tome, smatramo da je plaćanje 10 milijuna funti za Elnenyja sigurno gubitak novca u londonskoj ekipi, novac koji bi se defintivno mogao iskoristiti za jačanje drugih pozicija njihove ekipe u budućnosti.

Međutim, ako Čekićari zaista žele Elnenyja, onda naše misli zapravo i nisu bitne.

Učitaj još novosti