22. 07. 2019 - 21:12
STIGAO ODGOVOR: Juventus spreman prodati Dybalu Manchester...
907
Shares
STIGAO ODGOVOR: Juventus spreman prodati Dybalu Manchester Unitedu, ali uz jedan uslov!

STIGAO ODGOVOR: Juventus spreman prodati Dybalu Manchester Unitedu, ali uz jedan uslov!

22. 07. 2019 - 21:12
0
Shares

Ole Gunnar Solskjaer dobio je dva pojačanja ovog ljeta, Daniela Jamesa iz Swanseaja, te Aarona Wan-Bissaku iz Crystal Palacea, a uskoro bi trebao doći i defanzivac Leicester Cityja Harry Maguire, čiji transfer će koštati oko 90 miliona eura.

Ipak, ‘Crveni vragovi’ se po svemu sudeći na tome ne planiraju zaustaviti. Daily Mail piše kako će pokušati dovesti Dybalu ukoliko jedan od dvojca Romelu Lukaku – Paul Pogba napusti Old Trafford u narednih mjesec dana.

Već neko vrijeme ne prestaju špekulacije kako i Lukaku i Pogba žele otići iz kluba. Belgijski napadač je navodno na korak od odlaska u Inter, dok Pogba želi u redove Real Madrida. U izvješću Daily Maila piše kako je ‘Stara dama’ iz Torina spremna na prodaju Dybale, ali samo za 100 miliona eura.

Manchester United nije jedini klub koji prati reprezentativca Argentine, već interes pokazuju i Paris Saint-Germain, kao i Inter. Tim Ole Gunnara Solskjaera završio je na razočaravajućem šestom mjestu u Premier ligi prošle sezone, a norveški stručnjak je u nekoliko navrata izjavio kako će im cilj sljedeće sezone biti povratak u top četiri, te u Ligu prvaka. Pored Dybale i Maguirea, sa dolaskom na Old Trafford povezuju se još Nicolas Pepe i Bruno Fernandes, dok bi također mogao doći i Gareth Bale kao dio dogovora u slučaju da Pogba ode u Madrid.

Učitaj još novosti