19. 07. 2019 - 17:35
Prijete smrću treneru i generalnom menadžeru NBA kluba
907
Shares
Prijete smrću treneru i generalnom menadžeru NBA kluba

Prijete smrću treneru i generalnom menadžeru NBA kluba

Mahir Suljagic (Sport.ba)
19. 07. 2019 - 17:35
0
Shares

NAVIJAČI Oklahoma City Thundera očekivano su razočarani nakon raspada momčadi, koju su u trejdovima napustile obje zvijezde - Paul George i Russell Westbrook. A jedan od tih navijača otišao je korak dalje u negodovanju i prijetio čelnim ljudima kluba, čak i smrću.

"Trejdali ste Paula Georgea, ali zadržali Raymonda Feltona. Zadržali ste Andrea Robersona. Zar ne volite Russella Westbrooka? Nadam se da će vas sve pobiti. Ja želim sve pobiti", stoji u transkriptu glasovne poruke koju su na mobitele dobili generalni menadžer Sam Presti i trener Billy Donovan, javlja lokalni televizijski kanal KOCO5.

Pozivatelj je rekao da je iz Virginije i da ga "nije briga ako sve prijave policiji". Vrijeđao je trenera Donovana, prijetio da će pretući sve koji rade za Thunder i rekao da će sve raznijeti bombom ako ikad dođe u Oklahomu.

Nakon toga uslijedio je drugi poziv Prestiju, u kojem je ponovno prijetio njemu i njegovoj obitelji.

"Obratili smo se vlastima i oni će riješiti situaciju onako kako smatraju da je najbolje", oglasio se Thunder priopćenjem.

Podsjetimo, Oklahoma City prvo je ostao bez Paula Georgea, kojeg je u zamjenu za dva igrača i mnoštvo pickova na draftu poslao u LA Clipperse te im tako omogućio dolazak Kawhija Leonarda, a zatim je Westbrooka trejdao u Houston za Chrisa Paula. Vremešnog razigravača Thunder je htio odmah razmijeniti dalje, ali zbog pregolemog ugovora nitko ga ne želi pa će Paul vjerojatno započeti sezonu u Oklahomi.

Klub je zapravo, ne računajući nemogućnost rješavanja Paula, dosta dobro prošao i stvorio sjajnu podlogu za budućnost jer sad ima čak 15 pickova prve runde drafta u idućih sedam sezona, što mu daje ogroman manevarski prostor i priliku da ih pretvori u ozbiljnu momčad. Samo, za to treba vremena, a neki navijači nemaju strpljenja...

Učitaj još novosti