18. 07. 2019 - 17:34
POSLAO BRATA DA SE OKLADI NA NJEGOV TRANSFER U SEVILLU: Dobio...
907
Shares
POSLAO BRATA DA SE OKLADI NA NJEGOV TRANSFER U SEVILLU: Dobio suspenziju šest tjedana + kaznu od 75.000 funti!

POSLAO BRATA DA SE OKLADI NA NJEGOV TRANSFER U SEVILLU: Dobio suspenziju šest tjedana + kaznu od 75.000 funti!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
18. 07. 2019 - 17:34
0
Shares

Daniel Sturridge je dobio šestotjednu zabranu i novčanu kaznu od 75.000 funti zbog kršenja FA pravila o kockanju.

“Regulatorna komisija utvrdila je dokazane otpužbe 3 i 4, koje su tvrdile da je gospodin Sturridge u tom istom transfernom roku uputio svog brata Leona, da se kladi na mogući transfer njega (Sturridgea) u Sevillu”, rekao je FA u svojoj izjavi za Mirror.

“Prilikom izdavanja tih uputa, Regulatorna komisija je utvrdila da je gospodin Sturridge zapravo dao svome bratu unutarnje informacije u tu svrhu.”

“U sankciji, Regulatorna komisija je gospodinu Sturridgeu odredila suspenziju od šest tjedana zbog sudjelovanja na bilo kojim domćim nogometnim utakmicama (uključujući prijateljske utakmice), a takva suspenzija stupila je na snagu 17. sprnja 2019. godine.”

“Četiri tjedna od te suspenzije su smanjena, što znači da će Sturridge moći da nastavi svoje sudjelovanje u nogometu od 31. srpnja 2019. godine u slučaju da ne učini daljnje kršenje pravila FA pravilo E8. Osim toga, Regulatorna komisija je izrekla novčanu kaznu od 75.000 funti za g. Sturridgea.”

Prema BBC-u, FA je izjavila da će se žaliti na odbacivanje raznih optužbi od strane neovisne regulatorne komisije, navodeći kako je iznio unutarnje informacije o potencijalnom trnasferu u siječnju 2018. godine.

Unatoč tome, za Sturridgea je to bila noćna mora. 29-godišnjakova nogometna karijera u posljednjih nekoliko godina je u opadanju, a Liverpool mu nije uručio novi ugovor.

Kako stvari stoje, on je i dalje bez kluba. Sturridge je također ovaj mjesec imao provalu u kuću. Ukraden je određeni broj njegovih stvari, uključujući i psa Luccija. Kasnije ga je vratio ali pod kojim okolnostima.

Učitaj još novosti