17. 07. 2019 - 13:43
Upoznajte Camilu Giorgi: Prelijepa italijanska teniserka ispod...
907
Shares
Upoznajte Camilu Giorgi: Prelijepa italijanska teniserka ispod suknje ne nosi ništa?!

Upoznajte Camilu Giorgi: Prelijepa italijanska teniserka ispod suknje ne nosi ništa?!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
17. 07. 2019 - 13:43
0
Shares

Camilia Giorgia, trenutno 36. igračica na svijetu, debitirala je 2006. godine na teniskim terenima, prvi put u glavni žrijeb grand slam turnira plasirala se 2011. godine, kada se suprotstavila najboljim tenisačima na svijetu na Wimbledonu. Godine 2012. prvi puta se plasirala među najboljih 100 na WTA ljestvici.

 

Godine 2018. stigla je do četvrtfinala Wimbledona, gdje ju je u četvrtfinalu zaustavila Amerikanka Serena Williams. Prvi turnir osvojila je 2015. Najbolje plasirana na WTA ljestvici bila je na 26. mjestu u listopadu 2018. godine.

POPUSTIO RAJFEŠLUS: Vruća Lindsey Vonn ovoga puta je pokazala previše

Ona ima jedan od najmoćnijih udaraca u teniskom svijetu, a njeni najveći uspjesi su pobjeda nad Caroline Wozniacki, Marijom Sharapovom i Viktorijom Azarenko. Većinu vremena provodi na osnovnoj liniji i voli koristiti top spin udarce. Bolje se snalazi na brzim terenima, kao što su trava i tvrde površine.

Također, prelijepa italijanska pažnju privlači i svojim izgledom. Oduševljava na instagramu a na jednom turniru ove godine publika nije mogla odgonetnuti da li je ispod suknje na tenskim meču uopšte imala obučene gaćice? Procijenite sami.

Učitaj još novosti