14. 07. 2019 - 09:29
Đokovića uoči finala pitali za Ivaniševića, njegov odgovor je...
907
Shares
Đokovića uoči finala pitali za Ivaniševića, njegov odgovor je nasmijao region

WIMBLEDON

Đokovića uoči finala pitali za Ivaniševića, njegov odgovor je nasmijao region

Sport.ba
14. 07. 2019 - 09:29
0
Shares

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević bio je trener svjetskom broju 1, srpskom tenisaču Novaku Đokoviću, a njihova suradnja privukla je puno pažnje.

“Nije se tu nešto puno toga promijenilo, ja sam i prije bio njegov navijač. Sada je razlika samo to što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram se zahvaliti cijelom timu, pogotovo Marjanu Vajdi, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Đoković broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionist i svakim danom želi biti što bolji i napredovati. Baš sam uživao”, kazao je Ivanišević o toj suradnji za Sportklub.

Đoković će u nedjelju igrati finale Wimbledona, a u subotu je održao press konferenciju na kojoj su ga pitali čuje li se s Ivaniševićem, na što je Nole duhovito odgovorio.

novakdjokovic

“Sad smo pričali. On je Umagu, igra u subotu meč s Prpićem pa sam ga savjetovao što treba raditi u meču. Šalim se naravno, ali čujemo se svakodnevno i analiziramo moju igru, ali i mojih protivnika”, prenio je njegovu izjavu koja je nasmijala sve prisutne Večernji list.

Đoković, inače, nikad nije skrivao da mu suradnja s Goranom puno znači. ”Goran je iz Hrvatske, ja iz Srbije, a to je sve prije bila jedna zemlja Jugoslavija. Kad sam bio mali i kad sam počeo gledati tenis, gledao sam Petea Samprasa i Gorana, naravno. Svi u regiji smo navijali za njega. Kad je Goran osvojio Wimbledon 2001., bio sam dio njegove pripreme u to vrijeme. Tada sam proveo nekoliko sedmica u Njemačkoj s Goranom na treninzima Nikole Pilića”, rekao je Novak

Učitaj još novosti