17. 07. 2019 - 10:58
Hrvatski nogometaš u Rumunjskoj pretukao direktora kluba
907
Shares
Hrvatski nogometaš u Rumunjskoj pretukao direktora kluba

Hrvatski nogometaš u Rumunjskoj pretukao direktora kluba

Mahir Suljagic (Sport.ba)
17. 07. 2019 - 10:58
0
Shares

DIREKTOR rumunjskog prvoligaša Hermannstadta Răzvan Zamfir, zvani ''rumunjski Moggi'', završio je u bolnici nakon što ga je pretukao Filip Jazvić (28), hrvatski nogometaš i član Hermannstadta.

Filip Jazvić u Hermannstadt je stigao u siječnju ove godine iz sarajevskog Željezničara, a u 17 nastupa postigao je dva gola. Nastupao je još za Cluj, Targu Mures, Hapoel Haifu, Universitateu Craiovu, Arka Gdyniju i Olimpiju Grudziadz. Karijeru je počeo u Rudešu, zatim je igrao za Vrapče, Moslavinu, Hrvatski Dragovoljac, Istru i zaprešićki Inter. 

Skandal se dogodio nakon što je Zamfir priopćio bivšem igraču kako u klubu na njega više ne računaju i ponudio mu raskid ugovora. Tada je Jazvić eksplodirao, počeo je vrijeđati Zamfira, a onda je nasrnuo na njega i počeo ga je udarati. Zbog zadobivenih ozljeda Zamfir je završio u bolnici.


''Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Dugo poznajem Filipa. Godinama imamo odličan odnos, još iz Cluja. Šokiran sam. Ne mogu objasniti njegov potez'', za rumunjske medije je rekao Zamfir pa je objasnio kako je uopće došlo do sukoba:

''U klubu imamo 30 igrača, a plan je bio da ih imamo maksimalno 23. Neki su morali otpasti. Jazvić je imao važeći ugovor i on će svoj novac dobiti. Rekao sam mu da klub na njega više ne računa, ali da ćemo mu pomoći pronaći novi angažman. Tada je poludio.''

Predsjednik Hermannstadta Iuliu Muresan najavio je privatnu tužbu protiv Filipa Jazvića, hrvatskog nogometaša rođenog u Bugojnu.

''Nevjerojatno. U klubu smo odlučili da neki igrači nisu u planovima za ovu sezonu, a među njima je bio i Jazvić. Razvan Zamfir je poslije ručka tu vijest priopćio igraču, a on ga je počeo psovati i onda ga je snažno udario. Ljudi poput njega nemaju što tražiti u nogometu. Za nas je Jazvić prošlost. Protiv njega ćemo pokrenuti i tužbu'', rekao je Muresan.

(Index.hr)

 

Učitaj još novosti