13. 07. 2019 - 09:00
VIJEST UZBURKALA SRBIJU I ITALIJU: Siniša Mihajlović prekida...
907
Shares
VIJEST UZBURKALA SRBIJU I ITALIJU: Siniša Mihajlović prekida fudbalsku karijeru zbog bolesti

VIJEST UZBURKALA SRBIJU I ITALIJU: Siniša Mihajlović prekida fudbalsku karijeru zbog bolesti

Sport.ba
13. 07. 2019 - 09:00
0
Shares

Trener Bolonje Siniša Mihajlović odlučio je da prekine profesionalnu karijeru kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću, tvrdi Korijere delo Sport.

Mihajlović je nedavno uradio detaljne medicinske testove i doktori su ga upozorili da liječenje treba da nastavi sa agresivnim tretmanom, navodi isti izvor.

Korijere delo Sport nije precizirao detalje Mihajlovićeve bolesti, ali prenosi da će se nekadašnji selektor reprezentacije Srbije oglasiti saopštenjem ili održati konferenciju za medije u subotu kako bi objasnio situaciju.

Pedesetogodišnjak je krajem januara sjeo na klupu Bolonje umjesto Pipa Inzagija i od tima koji je bio među najozbiljnijim kandidatima za ispadanje u Seriju B dogurao do desete pozicije na kraju šampionata.

Navijači su bili prezadovoljni Mihajlovićevim radom i bilo je najavljeno da će produžiti ugovor do 2022. godine, ali kako sada stvari stoje, Srbin će morati da se povuče iz fudbala.

Mihajlović je najveći dio karijeri proveo u Italiji, najpre kao igrač, kasnije i u ulozi trenera. Prvi samostalan posao dobio je upravo u Bolonji u sezoni 2008/09. a radio je još u Fiorentini, Sampdoriji, Milanu, Torinu i kratko Sportingu iz Lisabona. Selektor reprezentacije Srbije bio je od maja 2012. do novembra 2013.

Učitaj još novosti