10. 07. 2019 - 10:32
NAKON PRIMLJENOG GOLA PROTIV "MALOG SARAJEVA": Navijači...
907
Shares
NAKON PRIMLJENOG GOLA PROTIV

NAKON PRIMLJENOG GOLA PROTIV "MALOG SARAJEVA": Navijači zahtjevaju smjenu trenera! (FOTO)

sport.ba
10. 07. 2019 - 10:32
0
Shares

Bh. prvak je odigrao odličan meč, posebice u prvih pola sata igre, međutim navijači Celtica i pojedini mediji na Ostrvu su sa dosta potcjenjivanja gledali na Bordo tim.

Istakao se Express koji je FK Sarajevo nazvao malim klubom te izdvojio komentare navijača Hoopsa koji su tražili smjenu Neila Lennona nakon što je Mirko Oremuš zabio gol.

"Navijači Celtica traže smjenu Neila Lennona nakon primljenog gola protiv malog Sarajeva", naslov je članka u spomenutom mediju.

U članku se navodi kako su navijači ljutito reagovali zbog primljenog gola u 29. minuti, a svoju bijes su iskazali na Twitteru.

"...i nakon meča bit će ljudi koji će misliti da je Neil Lennon čovjek koji će Celtic podići na nivo više", jedan je od komentara navijača Celtica.

"#LennonOut", napisao je drugi.

"Brzo, smijenite Lennona na poluvremenu, dok nije prekasno", "Lennon nema pojma", "Otpustite Lennona dok nije prekasno", neki su od komentara koje je izdvojio Express.

Revanš na Celticu Parku se igra za sedam dana, a ovakvi komentari i potcjenjivanje sigurno će biti dodatni motiv za Husrefa Musemića i njegove izabranike da odigraju još bolji meč nego sinoć.

 

malosarajvo

Učitaj još novosti