09. 07. 2019 - 09:52
Najskuplji igrač Barcelone u povijesti: Koštat će daleko više...
907
Shares
Najskuplji igrač Barcelone u povijesti: Koštat će daleko više od 120 milijuna

Najskuplji igrač Barcelone u povijesti: Koštat će daleko više od 120 milijuna

Mahir Suljagic (Sport.ba)
09. 07. 2019 - 09:52
0
Shares

ANTOINE GRIEZMANN definitivno iz Atletica prelazi u Barcelonu, koja želi aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura. Prema Griezmannovom ugovoru s Atletijem, ona je postala važeća 1. srpnja ove godine. Ali Onda Cero, jedna od najslušanijih španjolskih radiopostaja, otkriva da će prvak Španjolske morati platiti daleko više za veliko pojačanje.

Atletico, ogorčen time što mu Barcelona više od godinu dana "uznemiruje" najboljeg igrača i strijelca, poručuje da se na nju ne odnosi ta cijena nego ona koja je vrijedila do početka ovog mjeseca, a to je čak 200 milijuna eura. Atletico tvrdi da su Barcelona i Griezmann ionako sve dogovorili na pregovorima u veljači i ožujku, dakle u vrijeme kada je na snazi još itekako bila stara otkupna klauzula.

Izvor koji ovo otkriva tvrdi da to neće spriječiti izvjestan transfer, ali da itekako otežava Barceloninu ionako nezavidnu financijsku situaciju te da će se kompromis naći i spomenutih 200 milijuna eura dosegnuti raznim bonusima vezanima za Griezmannov učinak u Barceloni i tamo osvojene momčadske i individualne trofeje.

Ako Griezmann pređe u Barcelonu za 200 milijuna eura, postat će najskuplji nogometaš u povijesti tog kluba i debelo preskočiti Dembelea (125 milijuna eura) i Coutinha (145 milijuna eura). Istovremeno će postati i drugi najskuplji nogometaš u povijesti, iza budućeg suigrača Neymara, koji je prije dvije godine iz Barcelone u PSG prešao za 222 milijuna eura. 

Učitaj još novosti