08. 07. 2019 - 08:51
Lukaku nije jedina Interova meta iz Manchester Uniteda:...
907
Shares
Lukaku nije jedina Interova meta iz Manchester Uniteda: Nerazzuri dovode veliko pojačanje!

Lukaku nije jedina Interova meta iz Manchester Uniteda: Nerazzuri dovode veliko pojačanje!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
08. 07. 2019 - 08:51
0
Shares

Milanski Inter već neko vrijeme pokušava namamiti Belgijanca Romelu Lukakua u svoje redove, a istovremeno se bore da u svoju ekipu dovedu još jednog člana Crvenih Đavole, kojeg je United također spreman prodati.

 

Milanski Inter već je ranije kupovao Srbina iz redova Manchester Uniteda i to 2014. godine, kada su doveli Nemanju Vidića, koji je odlučio preseliti se u Italiju nakon isteka ugovora. Pet godina kasnije, njegov imenjak mogao bi krenuti njegovim stopama. Radi se o Nemanji Matiću, kojem u klubu, nakon poprilično loše sezone, neće praviti probleme ukoliko se odluči za odlazak.

Ništa od ostanka u Italiji: Napadač Rome nije mogao odoliti novci i seli se u Kinu

ESPN izvješćuje da je Inter za 30-godišnjeg Srbina ponudio iznos od 10 milijuna funti, a u paketu su na Old Traffordu također spremni poslati Belgijanca Radju Nainggolana, koji u prošloj sezoni nije oduševio u Milanu a Conte je već izjavio kako mu Belgijanac nije u planovima.

Ova ponuda bi mogla biti primamljiva zato što bi uz određeni novac, dobili mlađeg igrača koji im je ranije bio želja i za kojeg ima vremena da vrati karijeru na pravi put.

Matić od 2014. godine s velikim uspjehom nastupa u Premier ligi, gdje je na početku tri godine branio boje Chelseaja, a u posljednje dvije sezone nosi dres ekipe Manchester Uniteda.

Učitaj još novosti