04. 07. 2019 - 19:39
Kyrgios usred meča poludio na Nadala
907
Shares
Kyrgios usred meča poludio na Nadala

Kyrgios usred meča poludio na Nadala

Mahir Suljagic (Sport.ba)
04. 07. 2019 - 19:39
0
Shares

NAJZANIMLJIVIJI meč drugog kola Wimbledona igraju Nick Kyrgios i Rafael Nadal. 

Kyrgios, zločesti dečko svjetskog tenisa, ponovno je imao šou. Dva puta je osvojio poen tako što je Nadalu odservirao ispod ruke. Dio publike ga je zbog toga izviždao, a dio nagradio pljeskom. 

"To je igrač nevjerojatnog talenta koji bi mogao osvajati Grand Slamove i boriti se za prvo mjesto na svijetu, ali iz nekog razloga je tu gdje je sada. Nedostaje mu poštovanje prema publici, prema rivalima i prema sebi", rekao je Nadal nakon poraza od Kyrgiosa početkom godine u Meksiku. 

Nadal je danas dobio prvi set, a Kyrgios uzeo drugi nakon što je sredinom seta podivljao. U jednom trenutku je krenuo servirati, a Nadal nije bio spreman i zatražio je još nekoliko sekundi da se pripremi. To je toliko iživciralo Kyrgiosa da je bez osvojenog poena izgubio servis, a zatim ironično zapljeskao Nadalu na tom potezu. 


Ni tu se nije smirio, počeo je urlati na glavnog suca Damiena Dumusoisa. "Moćno je, je li? Moćno je sjediti tu? Misliš da si netko, a ustvari si nitko", dobacivao je sucu skoro pola minute i zaradio opomenu.

Ipak, sudac je na kraju usvojio njegovu sugestiju i upozorio Nadala da ne smije prekidati suparnika pri izvođenju servisa te da se na prijemu servisa mora ubrzati.

Učitaj još novosti