01. 07. 2019 - 23:33
NAKON SENZACIONALNE ELIMINACIJE Utučena Osaka tražila prekid...
907
Shares
NAKON SENZACIONALNE ELIMINACIJE Utučena Osaka tražila prekid presice:

WIMBLEDON

NAKON SENZACIONALNE ELIMINACIJE Utučena Osaka tražila prekid presice: "Dosta je, mislim da ću zaplakati"

Sport.ba
01. 07. 2019 - 23:33
0
Shares

Naomi Osaka, jedna od favoritkinja za naslov u Wimbledonu, izgubila je u 1. kolu od Julije Putinjceve 7:6, 6:2.

Druga igračica svijeta imala je brejk prednosti u prvom setu, ali ga je izgubila u tie-breaku, da bi se u drugom setu potpuno raspala bez ikakve šanse za preokret.

Osaka je pogodila 30 winnera, ali je imala čak 38 neprisiljenih grešaka, gotovo dvije po gemu. Jedinu kakvu-takvu priliku imala je pri vodstvu protivnice od 4:2 kad je imala brejk-loptu, ali je nije iskoristila.

OVO BIJELI SPORT NE PAMTI! Dijete napravilo SENZACIJU na Wimbledonu i eliminisalo legendarnu Williams na samom startu

osaka

Japanka je nakon poraza na press konferenciji bila vidno utučena i teško je spajala rečenice. Dosad je 21-godišnja Osaka redovito na druženjima s novinarima bila opuštena i nasmijana, ali ovaj put joj je jednostavno bilo preteško.

Osaka se nedavno razišla s trenerom, a u zadnjih nekoliko mjeseci je u dosta lošoj formi, što je kulminiralo neočekivanim porazom u 1. kolu Wimbledona. Japanka je nakon osvajanja US Opena preko noći postala megazvijezda s čim se, kako i sama kaže, očito teško nosi. Jednog novinara zanimalo je kako će se izvan terena pokušati podići i pronaći neku novu energiju.

osaka-3

"Ne znam. Stvarno ne znam. Na neka pitanja koja mi postavljate još nisam uspjela naći odgovore", odgovorila je utučena Osaka kojoj je sljedeće pitanje bilo previše.

Novinar ju je pitao kako se nosi sa sve većom slavom i činjenicom da je postala superzvijezda u jako kratkom roku. Osaka se okrenula prema moderatorici press konferencije i zamolila je da prekine. Šapnula joj je:

"Mislim da ću zaplakati."

Učitaj još novosti