30. 06. 2019 - 16:45
MESSI ZNA: BARCELONA DAJE 100 MILIJUNA EURA ZA SUAREZOVOG...
907
Shares
MESSI ZNA: BARCELONA DAJE 100 MILIJUNA EURA ZA SUAREZOVOG NASLJEDNIKA!

MESSI ZNA: BARCELONA DAJE 100 MILIJUNA EURA ZA SUAREZOVOG NASLJEDNIKA!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
30. 06. 2019 - 16:45
0
Shares

Često znamo vidjeti kako Lionel Messi tu i tamo ‘vodi’ Barcinu transfer politiku. Pred vama je još jedna takva vijest, a ovog puta radi se o njegovom suigraču iz Argentine.


Argentina se trenutno nalazi u polufinalu Copa Americe, ali početak za ‘Gaučose’ bio je zaista kriminalan. Prvo su izgubili 2:0 protiv Kolumbije, a zatim su remizirali protiv Paragvaja 1:1. Ipak, u dvoboju protiv Katara ukazao se Lautaro Martinez, 21-godišnji napadač Intera koji je postigao prvi pogodak u tom susretu. Argentina je slavila 2:0 protiv zanimljivog gosta Copa Americe.

Napadač Intera nastavio je s dobrim partijama i u četvrtfinalu protiv Venezuele. Argentina je slavila 2:0 golovima Martineza i Lo Celsoa. Argentince sada čeka spektakl protiv domaćeg Brazila, a tamošnji mediji opet su bacili zanimljivu transfer vijest.


 
Naime, nakon tog dvoboja protiv Venezuele, Lionel Messi biranim riječima odlučio je pokazati što misli o Martinezu: “Lautaro je fantastičan. Nikada ne prestaje i uvijek je tu za suigrače. Kada ima priliku, on uvijek postiže golove. U njemu vidim Suareza”, rekao je Leo.

Argentinski mediji nakon toga su plasirali vijest kako je Barcelona zainteresirana za dovođenje 21-godišnjeg napadača koji je u Interu tek odradio prvu sezonu postigavši 9 golova u svim natjecanjima. Spominje se cifra od čak 112 milijuna eura. Inter je ovog napadača doveo za samo 14 milijuna eura, a sigurno ovaj transfer žarko želi bivši klub Martineza, koji se zove Racing. Naime, u tom slučaju oni bi dobili 10% od cjeloukupnog iznosa, a to je 11, 2 milijuna eura. Dakle, dobili bi skoro cijeli iznos za transfer koji je odrađen prošlog ljeta.

Učitaj još novosti