25. 06. 2019 - 16:34
Chelsea dobio zeleno svijetlo za početak pregovora sa novim...
907
Shares
Chelsea dobio zeleno svijetlo za početak pregovora sa novim trenerom kluba!

Chelsea dobio zeleno svijetlo za početak pregovora sa novim trenerom kluba!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
25. 06. 2019 - 16:34
0
Shares

Engleski gigant ekipa Chelsea ima odriješene ruke da postigne dogovor s trenerom koji će preuzeti tim nakon odlaska talijanskog stratega Maurizia Sarrija sa klupe Plavaca.

 

Engleski gigant Chelsea tik je pred imenovanjem trenera, koji će na klupi naslijediti Italijana Maurizia Sarrija. To će vrlo vjerojatno postati jedan od najvećih nogometaša u povijesti Plavaca, Frank Lampard, koji je samostalan trener tek jednu sezonu i kojem će ovo biti prvi veći izazov u karijeri.

Najpodcijenjeniji nogometaš La lige na pragu velikog transfera u PSG!

Lampard je prošle sezone doveo Derby County na prag plasmana u Premier ligu i očito je uvjerio svoj bivši klub za koji je odigrao čak 648 utakmica i osvojio jedanaest trofeja da je upravo on pravi čovjek za naslijednika Sarrija.

Derby County je danas na svojoj službenoj web stranici potvrdio da Lampard s njihovim dopuštenjem pregovara s ekipom Chelseaja kako bi preuzeo vođenje ovim timom, što znači da je Lampard vrlo blizu da postane novi trener londonskog kluba.

Budući da Lampard ima važeći ugovor s Derby Countyom, Chelsea će morati platiti oko 4 milijuna funti kao kompenzaciju za njegov odlazak iz ekipe koja će se i nardne sezone takmičiti u Premiershipu.

Učitaj još novosti