25. 06. 2019 - 13:35
MAROTTA I CONTE PRAVE STRAŠAN TIM Džeko na korak od potpisa,...
907
Shares
MAROTTA I CONTE PRAVE STRAŠAN TIM Džeko na korak od potpisa, spreman i veliki posao s Barcom, kao i krađa godine najmržem rivalu

BARELLA, ALVES I SENSI NAVODNO BLIZU DOLASKA

MAROTTA I CONTE PRAVE STRAŠAN TIM Džeko na korak od potpisa, spreman i veliki posao s Barcom, kao i krađa godine najmržem rivalu

Sport.ba
25. 06. 2019 - 13:35
0
Shares

U Interu se uveliko pripremaju za narednu sezonu, cilj je napraviti tim po ukusu Antonija Contea kako bi se ugrozio dosad nedodirljivi Juventus.

"Corriere dello Sprot" tvrdi da je dolazak Edina Džeka gotova stvar i da će bh. kapiten biti uskoro predstavljen, nakon njega kreće se po Barellu koji je i sam istakao da bi volio igrati Ligu prvaka naredne sezone, pa Roma i Milan nemaju naročito velikih šansi.

dzeko-3

Također, Nerazzurri su se umiješali i oko transfera Stefana Sensija, vezista Sassuola je već bio viđen na "San Siru", ali kao fudbaler Milana, međutim kako "rossoneri" još uvijek nisu konkretizovali interesovanje, u Interu su praktično spremni poslati ponudu koja će zadovoljiti Sassuolo - pet miliona odmah i još 20 po isteku posudbe.

stefano-sensi-1

Inter i Conte se žele "otarasiti" Radje Nainggolana, a Italijani tvrde da se pokušava pronaći dogovor s Barcelonom. Naime, bilo bi riječ o trampi - bivši reprezentativac Belgije za Artura Vidala. Čileanac svakako nije u prvom planu kod Valverdea, pa je i moguće da se ovo zgotivi do kraja ljeta.

vidal-coutinho

Ali, ne bi to bio transfer već posudba oba fudbalera jer Marotta na taj način želi da ne izađe iz okvira budžeta za plate, Vidal zarađuje tri puta više od Nainggolana i vjeruje da bi "blaugrana" isplatila veći dio plate svom fudbaleru.

nainggolan-inter

U planu je još jedan bivši član Juventusa, Dani Alveš je postao slobodan igrač i poželjna meta mnogih evropskih klubova. Navodno je Inter silno zagrizao. Šta još možemo očekivati od Nerazzurra? Spominju se još Lukaku i još pojedini igrači... 

Učitaj još novosti