24. 06. 2019 - 15:11
TRANSFER BOMBA UZDRMALA APENINE Gotovo je, Sergej oborio...
907
Shares
TRANSFER BOMBA UZDRMALA APENINE Gotovo je, Sergej oborio Jovićev rekord - pojačat će ovog GIGANTA, cifre su bolesne

PSG GA SILNO ŽELI

TRANSFER BOMBA UZDRMALA APENINE Gotovo je, Sergej oborio Jovićev rekord - pojačat će ovog GIGANTA, cifre su bolesne

Sport.ba
24. 06. 2019 - 15:11
0
Shares

Već drugo uzastopno ljeto nagađa se o tome gdje će Sergej Milinković Savić. Mnogi su ga već vidjeli kao novog veznjaka Juventusa, interesovao se i Real, pa i Inter stidljivo, ali "Corriere dello Sprot" tvrdi da je PSG spremio ponudu Laziju od čak 75 miliona eura.

lotito

Iako predsednik Lazija Claudio Lotito insistira na čak 100 miliona, ova cifra bi ipak mogla da ga napokon zadovolji. 

 Dugo je Lotito uporno odbijao sve ponude za SMS-a, jer su sve bile manje od 100 miliona eura. Čak je odbio i Milanovu od 120 miliona eura prošle godine, tražio je tada zaista neralnih 150. Međutim, sada se situacja promenila i Lotito je spreman da pusti reprezentativca Srbije.

ciro-immobile-sergej

Navodi se da bi sad bio zadovoljan i s 80 miliona eura i to bez ikakvih bonusa, na kojima je ranije insistirao.

Juventus je nudio 60 miliona i jednog do dva igrača ali je Lotito to odbio. S druge strane, Parižani su prvo ponudili 55, a sad i 75 miliona eura, koje bi predsjednik Lazija možda i mogao  prihvatiti.

sergej3

Sergej je izričita želja novog sportskog direktora PSG-a Leonarda, dok se čelnici Juventusa ipak prije nadaju povratku Paula Pogbe. Upravo je Leonardo prošle godine nudio tih 120 miliona za Sergeja dok je bio zaposlen u Milanu.

sergej

sergej1

Milinković Savić bi ovim transferom postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji i srušio bi rekord koji je nedavno oborio Luka Jović, transferom u Real Madrid, koji je bio vrijedan 60 miliona eura.

Učitaj još novosti