23. 06. 2019 - 11:40
STIŽU LOŠE VIJESTI S 'ČIZME': Sarri ne računa na ove igrače,...
907
Shares
STIŽU LOŠE VIJESTI S 'ČIZME': Sarri ne računa na ove igrače, među njima i Mandžukić

STIŽU LOŠE VIJESTI S 'ČIZME': Sarri ne računa na ove igrače, među njima i Mandžukić

23. 06. 2019 - 11:40
0
Shares

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić mogao bi napustiti Juventus ovog ljeta!

Vijesti su to koje stižu iz Italije nakon što je za novog trenera 'stare dame' postavljen Maurizio Sarri. Budući da italijanski strateg baš ne preferira tip napadača kao što je Mandžo, talijanski mediji raspisali su se da su čelnici Juventusa već kontaktirali njegove zastupnike te im poručili da je najbolje da počnu tražiti novi angažman ovog ljeta.

Također, mediji spominju i činjenicu da Sarri uopće nije spomenuo Mandžukića na press konferenciji na kojoj je službeno predstavljen, a drugi javljaju da je Juventus spreman prodati svojeg ratnika. Osim Mandže, Juventus bi se trebao riješiti i Douglasa Coste te Joaa Cancela, koji navodno već ima ponudu Manchester Cityja.

mandzukic

Kako god se razvijala situacija oko Mandže, sam igrač nije skrivao da bi jednog dana volio zaigrati i u Premier ligi. Mandžukić je u Juventus stigao iz Atletico Madrida 2015. godine. U 117 ligaških nastupa zabio je 30 golova, no naklonost navijača stekao je velikom borbenošću i zalaganjem na terenu.

U finalu protiv Real Madrida zabio je spektakularne škarice koje su kasnije uspoređene s onim golom Zinedinea Zidanea protiv Bayer Leverkusena 2002. godine. Mandžukićev ugovor traje do 2021. godine.

 

 

Učitaj još novosti