21. 06. 2019 - 17:09
'El Nino' objavio tužnu vijest na Instagramu
907
Shares
'El Nino' objavio tužnu vijest na Instagramu

'El Nino' objavio tužnu vijest na Instagramu

Sport.ba
21. 06. 2019 - 17:09
0
Shares

Torres je prošao nogometnu školu Atletico Madrida i kao 17-godišnjak ušao u prvu momčad i već u svojoj prvoj punoj seniorskoj sezoni pomogao momčadi da se ponovno vrati u prvoligaško društvo

Kako to uobičajeno biva između sezona, mnogi nogometaši tokom juna i jula vješaju svoje kopačke o klin, a posljednje umirovljenje vjerojatno je jedno od najvećih. Jedan od najboljih napadača u španskoj povijesti Fernando Torres je u 35. godini života odlučio završiti svoju nogometnu karijeru te mu se zaslužuje odati počast barem malim pregledom njegove uistinu jedinstvene karijere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola a todos ,estoy haciendo este video porque tengo algo muy importante que anunciaros . Después de 18 años apasionantes ,ha llegado el momento de poner punto y final a mi carrera . El próximo domingo día 23 a las 10:00 de la mañana ,hora local en Japón ,tendré una rueda de prensa en Tokio donde daré a conocer todos los detalles y contestaré a vuestras preguntas. .Nos vemos allí. Hi everybody, I’m making this video because I have something very important to announce. After 18 exciting years, the time has come to put an end to my football career. Next Sunday, the 23rd at 10:00 a.m., local time in Japan, I will have a press conference in Tokyo where I will explain all the details and answer your questions. See you there.

Objavu dijeli ???????????????????????????????? ???????????????????????? (@fernandotorres)

"Imam nešto jako važno za objaviti. Nakon 18 uzbudljivih godina vrijeme je da završim svoju nogometnu karijeru", objavio je Torres na svojim društvenim mrežama. 

Španac koji je svoje dane u limačima počeo kao vratar bacio je oči svih skauta na sebe već kao 10-godišnjak kada je za niželigaški klub Rayo 13 postigao 55 pogodaka. Tada ga na probu je uzeo Atletico Madrid. Torres se dokazao i bez većih poteškoća preuzeo primat u svakom od dobnih uzrasta u kojima je igrao. Kao 15-godišnjak je proglašen najboljim nogometaša svijeta u svojem uzrastu, a tada je već s Rojiblancosima potpisao i svoj prvi profesionalni ugovor. 

U nedjelju ujutro će objaviti više detalja oko penzionisanja, a kakav je trend naletio na današnje nove "penzionere", možda poželi i trenerski angažman. 

Učitaj još novosti