21. 06. 2019 - 16:55
DOZLOGRDILO MU: 5 razloga zbog kojih Neymar želi otići iz PSG-a
907
Shares
DOZLOGRDILO MU: 5 razloga zbog kojih Neymar želi otići iz PSG-a

DOZLOGRDILO MU: 5 razloga zbog kojih Neymar želi otići iz PSG-a

21. 06. 2019 - 16:55
0
Shares

Neymar je, pišu Francuzi, poručio PSG-u da se neće vratiti u klub nakon godišnjeg odmora. To znači da bi trebao put Barcelone iz koje je u transfernom svjetskom rekordu od 222 milijuna eura otišao u redove francuskog prvaka.

Neymaru je sve u Parizu dozlogrdilo, a nije poslušao ni savjete oca koji mu je ukazao da ipak treba ostati u PSG-u. Brazilski mediji donijeli su pet razloga zbog kojih ofenzivac želi otići.

1. Nije dobar sa suigračima. Cavani je vođa drugog klana, a većina igrača voli Urugvajca još od one rasprave oko izvođenja penala. Cavani ostaje, potpisuje doživotni ugovor, i Neymar je to shvatio kao jasnu poruku.

2. Predsjednik Al-Khelaifi smatra da se Neymar ponaša kao rock zvijezda i ne opravdava novac koji je uložen u njega. Navodno je Brazilac minirao i bivšeg trenera Emeryja.

3. Smetaju mu uvjeti u Francuskoj - smatra da je kvaliteta lige slaba, da su stadioni mali i da je premalo publike. Protivnički igrači pak ne biraju sredstva, često se grubo starta na njega i suci ga ne štite. Zbog toga je često ozlijeđen, smatra.

 

neymar-nevjerica

4. Krivi su mu i liječnici jer ga neadekvatno liječe. Krivi ih za duljinu oporavka i zbog toga liječnici reprezentacije Brazila o Neymarovom trošku često dolaze u Pariz kako bi vidjeli što se da poduzeti.

5. Mbappé i mlađi preuzimaju glavnu riječ u svlačionici. Francuz traži više odgovornosti. Neymar je fan trenera Thomasa Tuchela, Mbappé baš i nije. Mladi Francuz misli da Tuchel popušta starijim igračima.

Neymar svim silama želi u Barcelonu gdje ga priželjkuju Messi i Suarez. Brazilci čak pišu da je navodno rekao da će se i ostaviti nogometa, ali da više ne želi igrati za PSG.

(Index.hr)

Učitaj još novosti