20. 06. 2019 - 14:15
POTJERALI SU MOURINHA, A SADA PREGOVARAJU SA OVIM IGRAČEM:...
907
Shares
POTJERALI SU MOURINHA, A SADA PREGOVARAJU SA OVIM IGRAČEM: United ovog ljeta namjerava uložiti ogromne pare u pojačanja

POTJERALI SU MOURINHA, A SADA PREGOVARAJU SA OVIM IGRAČEM: United ovog ljeta namjerava uložiti ogromne pare u pojačanja

20. 06. 2019 - 14:15
0
Shares

Manchester United namjerava ovoga ljeta uložiti novac u brojna pojačanja, a kako se sada čini, sva pojačanja za koja su ozbiljno zainteresirani i s kojima pregovaraju su ona koja je upravi kluba preporučio još Jose Mourinho, piše The Sun. 

Jose Mourinho u 12. mjesecu prošle godine dobio je otkaz zbog užasnih rezultata i lošeg odnosa s igračima. Na njegovo mjesto došao je Ole Gunnar Solskjaer koji je prvotno zamišljen kao privremeno rješenje, ali Norvežanin je slavio u prvih 10 od 11 susreta, što mu je donijelo trogodišnji ugovor, a sada će dobiti i pojačanja, doduše, ona ista koja je htio i Mourinho, prenosi 'Index.hr'. 

Portugalac je bio prvi koji je naredio gledanje svih utakmica Harryja Maguirea u Leicesteru jer ga je vidio kao sjajnu opciju za stopersku poziciju, a pokušao ga je i dovesti, ali nije uspio jer je Leicester tražio čak 80 miliona eura odštete. Ovog ljeta cijena je manja, a Solskjaer je spreman ponovno pokušati. 

Kada je u pitanju Issa Diop iz West Hama, čovjek koji kotira kao svojevrsna alternativa Maguireu ako se ponovno ne postigne dogovor s Leicesterom, situacija je vrlo slična. Tu je, naravno, i Declan Rice, sjajni veznjak West Hama koji je ove sezone odličnim igrama pokupio simpatije otočke publike, ali i europskih velikana. 

mourinho

Obojica su nogometaši koje je Mourinho želio u Unitedu, a Diopa je nakon jedne utakmice Uniteda i West Hama nazvao "čudovištem" zbog načina na koji je izašao na kraj s napadačima njegova kluba. 

Dok se oko Rice tek vode pregovori u Unitedovoj skautskoj službi, za Diopa je već poslana i ponuda od 45 miliona eura plus jedan igrač koja je odbijena.

The Sun piše da je taj igrač bio Phil Jones, ali ponuda nije odbijena zbog toga, već zato što uprava West Hama tvrdi da ni Diop, ni Rice nisu na prodaju. 

Učitaj još novosti