20. 06. 2019 - 09:44
POČEO RAT BARCE I REALA ZA NEYMARA:Čeka se pobjednička...
907
Shares
POČEO RAT BARCE I REALA ZA NEYMARA:Čeka se pobjednička kombinacija, uključen i Hrvat

POČEO RAT BARCE I REALA ZA NEYMARA:Čeka se pobjednička kombinacija, uključen i Hrvat

Sport.ba
20. 06. 2019 - 09:44
0
Shares

Real Madrid nudi PSG-u 130 miliona eura plus Jamesa ili Balea za Neymara. Objavio je to Mundo Derportivo u četvrtak ujutro navodeći kako je Florentno Perez već poslao ponudu Nasseru Al–Khelaifiju.

Brazilac je prema onome što se moglo pročitati u srijedu po španskim medijima jasno rekao gazdi PSG-a da ne želi igrati za klub i da mu je žao što je napustio Barcelonu. Cilj mu je navodno tamo se i vratiti.

106643749-neymar

No, Perez mu je spreman platiti 30 miliona godišnje, što mu u Barceloni ne mogu priuštiti. Želi li se zaista tamo vratiti onda će morati pristati na smanjenje primanja.

Katalonci također imaju asa u rukavu, odnosno način kako bi nagovorili PSG da ga prodaju  njima. Na raspolaganje su im spremni staviti Coutinha, Dembelea, Malcoma, Rakitića i Umtitija.  Na njima je samo da izaberu. Uz dvojicu od navedenih igrača dobili bi i 100 miliona eura.

Marca ističe da u PSG-u procjenjuju Neymara na 300 miliona eura i da se toj cifri samo Barcelona može približiti ako uključe svoje igrače u dio dogovora.neymar net.hr

Učitaj još novosti