20. 06. 2019 - 08:13
Totti je napustio Romu, ali ovu ženu ne ostavlja: Pretvorila...
907
Shares
Totti je napustio Romu, ali ovu ženu ne ostavlja: Pretvorila se u plastičnu lutku, boli dok gledaš

Totti je napustio Romu, ali ovu ženu ne ostavlja: Pretvorila se u plastičnu lutku, boli dok gledaš

Sport.ba
20. 06. 2019 - 08:13
0
Shares

Frančesko Toti saopštio je da napušta dirketorsku poziciju u FK Roma, u kojem je proveo tri decenije (cijelu igračku karijeru proveo je u Romi, a dres je ostavio 2017). Jedna era je završena, a on će se uz svoju Ilariju Blazi već nekako snaći.

"Podnio sam ostavku. Nadao sam se da ovaj dan nikada neće doći, ali je ovaj ružan i težak dan, ipak, došao. Nikada mi nisu dozvolili da učestvujem, mislim da su me zvali na 10 sastanaka za dvije godine. Uvijek bi me pozvali u posljednjem minutu, kao da su željeli da budem po strani. Poslije nekog vremena, zapitaš se. To pokazuje nedostatak poštovanja, ne prema direktoru, nego prema osobi. Pokušao sam da donesem nešto klubu, znali su da to želim, ali vidio sam da oni sa druge strane drugačije razmišljaju", obrazložio je Toti odluku.

Mogućnost da se vrati u svoju fudbalsku kuću postoji.

totti

"To je prvo i osnovno. Ako bi novi vlasnici vjerovali u mene, to bi bilo dobro. Nikada ne bih oštetio Romu. Ovo sada je mnogo gore nego kada sam se povlačio kao igrač. Napuštanje Rome je kao umiranje. Mislim da bi bilo bolje da sam umro. Mnogi su mi tokom godina govorili da sam veliki teret ovom klubu, da im smetam", dodao je.

Navijače kluba Toti je rastužio odlukom da ode, baš kao što je i njegovo napuštanje tima bilo negativni šok za ljubitelje fudbala.

Roma je bila važna konstanta u njegovoj karijeri, a u privatnom životu konstanta je ljubav sa Ilarijom Blazi sa kojom je od 2005. u braku, i sa kojom ima kćerke Šanel, Izabel i sina Kristijana.

Za Ilariju se govori da je veoma atraktivna. Pitanje ukusa, ali to da li je supruga Frančeska Totija pretjerala sa estetskim korekcijama ili ne, to nije dilema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roma mia .....quanto sei bella ❤️

Objavu dijeli Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Vođena željom da isprati trendove na polju ljepote, da izgleda "mlađe" ili nešto treće, šta god da ju je motivisalo, odevlo ju je u pogrešan smjer. Ilarija je poput plastične lutke.

Ni trunke prirodnosti na njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auguri Carlo ????

Objavu dijeli Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

Učitaj još novosti