18. 06. 2019 - 15:45
Barcelona i Neymar - šta je zaista istina? JAVILI SE KATALONCI...
907
Shares
Barcelona i Neymar - šta je zaista istina? JAVILI SE KATALONCI I ŠOKIRALI APSOLUTNO SVE

RADIO CATALUNYA TVRDI DA SE BRAZILAC NE VRAĆA

Barcelona i Neymar - šta je zaista istina? JAVILI SE KATALONCI I ŠOKIRALI APSOLUTNO SVE

Sport.ba
18. 06. 2019 - 15:45
0
Shares

Jedna od najvećih priča ovog ljeta u svijetu fudbala bić svakako i status Neymara.Fudbaler PSG-a se nije naročito proslavio u nedavno završenoj sezoni, Parižani nisu uspjeli da osvoje Ligu šampiona, pa je jasno da frustracije na Parku prinčeva rastu iz dana u dan. Uz to, mučile su ga brojne povrede, ali i problemi van terena.

neymar1-2

Brazilac je nezadovoljan jer smatra da uprava kluba favorizuje Kilyana Mbappea, a to se naročito moglo vidjeti nakon Mundijala u Rusiji gdje je Francuz vodio svoju selekciju do titule prvaka svijeta.

Kolale su priče da se Neymar jadao svojim bivšim saigračima u Barci, te da u svlačionici "Nou Campa" nemaju ništa protiv da se vrati što je navodno i fudbalerova želja. Međutim, Radio Katalonija sada javlja da uprava Barcelone uopće ne razmišlja o vraćanju Neymara.

neymar-alexis1

Izvori bliski predsjedniku kluba Josepu Bartomeu tvrde da je to zbog načina na koji je napustio klub, suđenja u vezi navoda za silovanje, čestih povreda i stvari van terena koje ne doprinose pozitivnom imidžu igrača.

Prioritet je Antoine Griezmann, navodi isti izvor, po kojem očigledno nećemo ponovo gledati Brazila u dresu "Blaugrane". Ostaje nam da i vidimo šta će se zaista dešavati...

Učitaj još novosti