15. 06. 2019 - 06:27
BILD OBJAVIO BOMBETINU Borussia sve čini da konačno uzme...
907
Shares
BILD OBJAVIO BOMBETINU Borussia sve čini da konačno uzme titulu: Na pragu Dortmunda je velika Bayernova zvijezda!

HUMMELS ŽELJA MILIONERA

BILD OBJAVIO BOMBETINU Borussia sve čini da konačno uzme titulu: Na pragu Dortmunda je velika Bayernova zvijezda!

Sport.ba
15. 06. 2019 - 06:27
0
Shares

Borussia iz Dortmunda bila je protekle sezone na odličnom putu da prekine dominaciju Bayerna. Ipak, nekoliko neshvatljivih kikseva koštalo je Milionere naslova prvaka Njemačke.

Naročito ranjiva je bila odbrana, pa je jasno da je upravo u tom segmentu potreban poseban remont. Žuto-crni već su odlično kupovali u ovom transfer roku, te su još jednom nam dokazali da silno žele na sami tron.

borussia

Cilj im je to uraditi što prije, a njemački mediji tvrde da će učiniti sve i da dodatno oslabe Bayern. Bavarci istina nisu odigrali sezonu prema očekivanjima uprkos tituli, apetiti su bili mnogo viši u Ligi prvaka, a imajući u vidu da su klub napustili Robben i Ribery, smjena generacija bi mogla biti šansa za Borussiju.

"Bild" tako prenosi da je velika želja tima iz Dortmunda Mats Hummels, fudbaler koji je već igrao za Borussiju, ali je načinio fudbalski "zločin" kada je prešao u Bayern.

mats-hummels-bayern

Hummels neće imati ni obaveze u reprezentaciji Nemačke u narednoj sezoni imajući u vidu da Joakim Loew ne računa više na sjajnog štopera.

hummels

Preostaje nam da vidimo hoće li Milioneri ubijediti Bavarce da im prodaju prvoklasnog stopera...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti