14. 06. 2019 - 17:39
EDEN HAZARD:"Pitao sam Modrića da mi da broj 10, a evo šta mi...
907
Shares
EDEN HAZARD:

MARCA

EDEN HAZARD:"Pitao sam Modrića da mi da broj 10, a evo šta mi je rekao..."

Mahir Suljagic (Sport.ba)
14. 06. 2019 - 17:39
0
Shares

'Mi smo Real Madrid, želimo još trofeja, još titula i samo pobjede. Kako bi to nastavili moramo imati spektakularnu momčad i sjajnog trenera koji će je voditi. Dobrodošao, Edene', pozdravio je Belgijca predsjednik Perez

Belgijski krilni napadač Eden Hazard (28) u četvrtak je i službeno postao igrač Real Madrida. Napustio je Chelsea za okruglih 100 milijuna eura, a predstavljen je na Santiago Bernabeuu poput najvećih velikana. Tisuće navijača ispunilo je sjedalice stadiona 'kraljeva', a riječ je dobio novopečeni igrač Reala.

- Pozdrav svima! Govorit ću na francuskom jer još moram poboljšati svoj španjolski. Želim zahvaliti predsjedniku Perezu, mojoj obitelji koja je ovdje te svima koji nisu mogli doći. Jedva čekam odjenuti ovaj dres, zaigrati nogomet i braniti boje ovog kluba. Ovo mi je dječački san - priznao je Hazard i oduševio navijače.

'Modrić mi nije htio dati broj 10'

Poželio je Belgijac po dolasku u klub 'desetku' na leđima, ali Luka Modrić hladno ga je odbio.

- Pitao sam Matea Kovačića da pita Modrića mogu li dobiti njegov broj. Luka je rekao ne. Malo smo se šalili oko toga. Smatram da broj nije važan, najvažniji je ovaj dres koji ću nositi u nastavku karijere - rekao je Hazard na presici, ali sumnjamo da je Modriću bilo do šale. Mukotrpno je najbolji igrač svijeta zaslužio svoj broj na leđima.

Hazard je gotovo cijelu karijeru u svim klubovima bio prvi izvođač penala, ali u Realu tu dužnost obnaša kapetan Sergio Ramos.

- Naš kapetan vrlo dobro šutira penale. Ako me pita da ih ja pucam, rado ću to prihvatiti, ali sumnjam da će pitati - rekao je Eden kroz smijeh.

Prelazak u Real toplo mu je preporučio Thibaut Courtois.

- Rekao mi je da ne trebam imati nikakve dvojbe. Vjerujem mu, on mi je prijatelj. Rekao mi je da je Real najbolji klub na svijetu.

'Pratili su me godinu dana'

Real Madrid je Hazarda pokušavao dovesti već neko vrijeme.

- Kontakti su počeli još nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali eto, ostao sam još godinu dana u Chelseaju. Imao sam sjajnu godinu u klubu i ovo je najbolji mogući trenutak za dolazak u Španjolsku - rekao je Hazard.

Mnogi smatraju da će Eden Hazard prelaskom u Real Madrid lakše doći do Zlatne lopte.

- Pokušat ću biti najbolji na svijetu, ali prvo želim ovdje uhvatiti kontinuitet, osvojiti koji trofej... Ove godine Zlatna lopta otišla je u ruke Luke Modrića. Ne znam je li lakše osvojiti Zlatnu loptu ako si igrač Real Madrida, iako se mora priznati da su je upravo igrači ovog kluba često osvajali. Ipak, više sam timski igrač, ali ako se dogodi... Zašto ne? - poručio je samouvjereni Belgijac.

Eden Hazard u prošloj je sezoni odigrao 52 susreta, zabio je 21 gol i čak 17 puta je asistirao, ali nije želio protratiti najbolje igrače godine u Chelseaju koji je daleko od samog vrha u engleskom prvenstvu.

Učitaj još novosti