14. 06. 2019 - 08:55
Horor finale nastavljeno za Warriorse: Klay pretrpio tešku...
907
Shares
Horor finale nastavljeno za Warriorse: Klay pretrpio tešku povedu koljena, ovo je odlučilo prvaka

NBA PLAY-OFF

Horor finale nastavljeno za Warriorse: Klay pretrpio tešku povedu koljena, ovo je odlučilo prvaka

Sport.ba
14. 06. 2019 - 08:55
0
Shares

Ponajveća zvijezda Golden State Warriorsa - Klay Thompson - pretrpio je rupturu prednjih križnih ligamenata u šestoj utakmici NBA finala protiv Toronto Raptorsa, potvrdio je njegov menadžer.

Thompson je u kontri išao na zakucavanje, a jednakom silinom pokušao ga je blokirati Danny Green. Faulirao ga je, sjajni šuter Warriorsa je nezgodno doskočio i uhvatio se za lijevo koljeno. Uz pomoć saigrača je krenuo prema tunelu, ali se brzo vratio. Domaći navijači su bili oduševljeni, ali na kraju se ispostavilo kako se Thompson samo vratio kako bi šutirao slobodna bacanja nakon faula. 

Ova ozljeda dolazi u najgorem trenutku za Thompsona jer je ovog ljeta trebao dobiti ponudu Warriorsa od 190 miliona dolara za sljedećih pet sezona. Hoće li u klubu ipak nagraditi njegovu lojalnost i činjenicu da je od početka karijere bio glavni kotačić stvaranja jedne od najdominantnijih sila u povijesti NBA lige, pokazat će ljeto. 

Golden State tako je u nekoliko dana ostao bez dvije od tri najveće zvijezde. Kevin Durant pretrpio je puknuće Ahilove tetive i sljedeća sezona je za njega gotovo sigurno izgubljena. Klay će biti odsutan barem šest mjeseci, ali bi trebao biti spreman za najvažniji dio sezone. 

Učitaj još novosti