12. 06. 2019 - 17:22
SRBIN STIGAO U REAL MADRID, A NA PREDSTAVLJANJU HAOS: Žestoko...
907
Shares
SRBIN STIGAO U REAL MADRID, A NA PREDSTAVLJANJU HAOS: Žestoko ga pojela trema, ISPLIVAO SNIMAK

SRBIN STIGAO U REAL MADRID, A NA PREDSTAVLJANJU HAOS: Žestoko ga pojela trema, ISPLIVAO SNIMAK

Sport.ba
12. 06. 2019 - 17:22
0
Shares

Luka Jović je odigrao sjajnu sezonu u kojoj je za Eintracht postigao 27 golova, za 60 miliona eura ga kupio Real, nakon čega je predstavljen navijačima.

"Sad, kada sam potpisao za Real, mogu reći da sam najsretniji čovjek na svijetu. Dat ću sve od sebe da Real osvoji trofeje." izjavio je dvadesetjednogodišnji Jović.

Realov predsjednik Florentino Perez komplimentirao je pojačanju: "Ispred nas je jedan od najboljih napadača u Europi, koji je ispunio svoj san i došao u Real. Hvala ti što si odabrao ovaj klub."

Nakon što se novinarima obratio kao novi igrač najvećeg kluba na svijetu, red je bio da se srpski golgeter prezentira pred pet hiljada navijača koji su ga čekali na tribinama Bernabeua.

Video koji je objavio Real i koji prati Jovića tokom predstavljanja u klubu, sjajno je uhvatio trenutak kada se vidi koliki teret je na plećima novog igrača najvećeg kluba na svijetu.

Jović je prije izlaska iz tunela Bernabeua zastao pred stepenicama koje vode na teren, duboko udahnuo, a onda istrčao na teren pred oduševljene navijače.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Učitaj još novosti