12. 06. 2019 - 16:12
GOTOVO JE, ODLAZI IZ LIVERPOOLA! Nogometaš na meti europskog...
907
Shares
GOTOVO JE, ODLAZI IZ LIVERPOOLA! Nogometaš na meti europskog velikana, legenda sve radi kako bi ga dovela

GOTOVO JE, ODLAZI IZ LIVERPOOLA! Nogometaš na meti europskog velikana, legenda sve radi kako bi ga dovela

Sport.ba
12. 06. 2019 - 16:12
0
Shares

Branič osvajača Lige prvaka Liverpoola i hrvatske reprezentacije Dejan Lovren na meti je italijanskog prvoligaša Milana.

Vijest donosi italijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio koji tvrdi da iz Milana istražuju koliko bi stajao njegov transfer iz Liverpoola i koliku plaću hrvatski stoper traži.

Ta vijest dolazi nakon što se već neko vrijeme priča o povratku legendarnog hrvatskog nogometaša Zvonimira Bobana u Milan, a talijanski mediji vjeruju kako Boban ima veze s ‘istraživanjem terena’ oko Lovrenovog transfera.

lovren2

Calciomercato ističe da će se Boban pridružiti bivšem suigraču Paolu Maldiniju u klubu te da mu je već iznio svoju viziju.

“Rekao mu je da želi investirati u mlade talente, ali i momčad pojačati s nekoliko etabliranih igrača koji klub mogu odvesti naprijed. Također, Boban je spreman prodati samo jednu veliku zvijezdu ovog ljeta te planira zadržati igrače poput Romagnolija i Piateka i oko njih izgraditi momčad”, navode Italijani.

Branič Vatrenih, inače, za Liverpool igra od 2014. godine, kada je stigao na Anfield iz Southamptona, a za Redse je nastupio 170 puta.

Učitaj još novosti