09. 06. 2019 - 12:03
Novi trener za jedan potpuno novi Juve: CILJ JE LIGA PRVAKA, ...
907
Shares
Novi trener za jedan potpuno novi Juve: CILJ JE LIGA PRVAKA,  sastavljena lista s 5 velikih pojačanja - JE LI OVO NAJMOĆNIJI TIM IKADA?!

OTPISAN I MANDŽUKIĆ

Novi trener za jedan potpuno novi Juve: CILJ JE LIGA PRVAKA, sastavljena lista s 5 velikih pojačanja - JE LI OVO NAJMOĆNIJI TIM IKADA?!

Sport.ba
09. 06. 2019 - 12:03
0
Shares

Sarri se već odselio iz Londona, Chelsea traži novac, 6 miliona eura obeštećenja za trenera koga ionako ne želi, Juve pokušava da izbjegne plaćanje.  Međutim, sve bi trebalo da bude gotovo do ponedeljka, najverovatnje će Italijani platiti simboličnu odštetu, a onda imenovati Sarrija.

 Šta će biti prvi potezi u prelaznom roku? Pokušaj da se dovede Emerson Palmijeri iz Chelsea, što bi moglo da znači prodaju Alexa Sandra. Takođe, Juventus će prodati desnog beka, Cancela, City nudi 50 miliona, Italijani traže 60.

ronaldo-cancelo-juventus

Probaće da dovede Trippiera iz Tottenhema ili Hysaja, ali za oba igrača je zainteresovan i madridski Atletico. Kod štopera, Demiral će odmah biti povučen iz Sasuola, pominje se povratak Benatije, čini se da je De Ligt nemoguća misija.

trippier2

Ali, Sarri nema nekih većih primjedbi na štopere, očekuje se da Rugani pod njim procvjeta. Ono što će biti promenjeno je vezn red. Pogba je, čini se, nemoguća misija, pa prva meta postaje Sergej Milinković Savić.

sergej1

Srbin košta 90 miliona, Juve pokušava da spusti cenu, ili ubaci još nekog igrača u posao. Od napadača, i dalje je aktuelan Icardi, mada bi mogao da ostane Higuain, a Juve je završio posao sa Chiezom, ne i sa Fiorentinom.

higuain

Juve čeka i odluku Isca, navodno je Sarri tražio dvojicu tehnički nadmoćnih igrača na sredini, bekove i jednog napadača, ako ode Higuain u Kinu, odakle stižu ponude za Mandžukića. Neće biti gomilanja fudbalera, a Juventus naposletku neće prodati Dybalu.

mandzukic

Učitaj još novosti