08. 06. 2019 - 13:42
KAKAV ĆE OVO TIM BITI Samo nekoliko sati nakon potvrde dolaska...
907
Shares
KAKAV ĆE OVO TIM BITI Samo nekoliko sati nakon potvrde dolaska Hazarda, Real sve dogovorio i s igračem od 113 miliona eura

DIARIO GOL TVRDI - ERIKSEN STIŽE

KAKAV ĆE OVO TIM BITI Samo nekoliko sati nakon potvrde dolaska Hazarda, Real sve dogovorio i s igračem od 113 miliona eura

Sport.ba
08. 06. 2019 - 13:42
0
Shares

Florentino Perez krenuo je u realizaciju svog paklenog plana koji je kuhao cijelu drugu polovinu protekle sezone i samo nekoliko sati po dovođenju Edena Hazarda dogovorio pojačanje od 113 milijuna eura, prenose španski mediji.

hazard1

Predsjednik je užurbano nastavio graditi novi Real Madrid te nakon Militaa, Jovića i Hazarda, Diario Gol je doznao kako želi još dvojicu igrača, lijevog beka koji će biti ili Ferland Mendy ili Junior Firpo te još jednog bombastičnog veznjaka.

mendy-lyon

Isti list prenosi kako će to biti Christian Eriksen koji je dobio utrku ispred Paula Pogbe jer je njegov klub Tottenham pristao na nešto blažu odštetu od Manchester Uniteda. Naime, Crveni vragovi traže 188 miliona eura za Pogbu, a Spursi su pristali prodati Danca za 113.

Kraljevski klub sve je dogovorio s njegovim agentom, pristao je na platu od oko osam miliona eura po sezoni, čak četiri miliona više nego što je dosad zarađivao u Tottenhamu. Upravo su Dančeva primanja bila najveći problem pri pregovorima jer je njegov agent tražio okruglih deset miliona eura po sezoni, ali dogovorili su se za osam.

eriksen

Danac je navodno već krenuo u potragu za kućom i vrtićem u Madridu, a Real će za njega na koncu isplatiti 33 miliona eura više nego što je želio jer Spursi nisu pristali na nižu cijenu znajući kako United neće popustiti pa su odlučili izvući lovu, kad već ne mogu zadržati ponajboljeg igrača.

Hazard, Eriksen, Jović - pitanje je samo ko je još sljedeći?! Biće ovo strašan Real naredne sezone, potpuno smo sigurni...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti