07. 06. 2019 - 23:34
NAJVEĆA BRUKA U HISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Orlovi poniženi u...
907
Shares
NAJVEĆA BRUKA U HISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Orlovi poniženi u Ukrajini rezultatom 5:0

NAJVEĆA BRUKA U HISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Orlovi poniženi u Ukrajini rezultatom 5:0

Sport.ba
07. 06. 2019 - 23:34
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Srbije je u horor predstavi protiv Ukrajine poražena je i ponižena sa 5:0 (2:0).

Glavnokomandujući srbijanskog nacionalnog tima krenuo je u formaciji 3-5-2 sa namjerom da ofanzivom "polomi kičmu" rivalu, uz dejstvo dvojice klasičnih napadača Prijovića i Jovića, ali je umjesto toga viđeno jedno od najsramnijih izdanja srpske reprezentacije u historiji.

Koliko je Krstajić bio u panici poslije 4:0 svjedoči i njegov očajnički potez da nakon četvrtog primljenog gola uvede Ljubomira Fejsu umjesto Ljajića, mislio je da sačuva obraz da ne "pukne petarda", ali i da su igrali sa 13 ili 14 igrača u polju, opet bi bilo isto. Konopljanka je potom golom stavio na istorijski debakl tima Srbije.

Na 3:0 Krstajić je "gutao gnedle", preznojavao se pored aut-linije, pogled mu se gubio u daljini, u zemlju je htio da propadne. Izvukao je Prijovića koji je imao jedine dvije šanse na 0:0 za tim Srbije. Mitrović je dobio šansu, ali ni on, niti bilo ko od reprezentativaca večeras nije ličio na sebe.

Dvostruki strelac za Ukrajinu, uz Cigankova, bio je i provjereni šuter Konopljanka, a u listu strijelaca upisao se i Jeremčuk. Stekao se utisak da su igrači domaćeg tima mogli u svakom trenutku da matiraju Dmitrovića.

 

Učitaj još novosti