06. 06. 2019 - 18:26
ŠPANCI SU GA PLATILI 100 MILIONA EURA, A ON VEĆ NAPRAVIO...
907
Shares
ŠPANCI SU GA PLATILI 100 MILIONA EURA, A ON VEĆ NAPRAVIO PROBLEM: Može mu pomoći samo Luka Modrić

ŠPANCI SU GA PLATILI 100 MILIONA EURA, A ON VEĆ NAPRAVIO PROBLEM: Može mu pomoći samo Luka Modrić

06. 06. 2019 - 18:26
0
Shares

Jedan od najbolji9h ofanzivaca na svijetu Eden Hazard na velika vrata stiže u Real Madrid i prema posljednjim informacijama Španci su ga Chelseaju platili oko 100 miliona eura.

Hazard još uvijek nije stigao Valdebebas, a već ima jedan problem. Naime, njegov omiljeni broj je 10, isti onaj koji nosi hrvatski kapetan Luka Modrić.

Najbolji igrač svijeta za 2018. godinu desetku Blancosa nosi već dvije godine nakon što je nosio 19., no Hazard, kao velika zvijezda i budući vođa navale Zidaneovog stroja, želi svoj omiljeni broj na leđima.

Desetku je Belgijac nosio u Chelseaju, nosi ju i kao kapetan belgijske reprezentacije.

Trenutačno jedini slobodan broj je 16 u Realu koji užurbano radi na njegovom predstavljanju pa Marca piše da bi Zinedine Zidane mogao zamoliti Luku Modrića da mu ustupi svoj broj.

Druga varijanta je da Hazard uzme sedmicu koju trenutačno čuva Mariano Diaz koji ju je naslijedio prošloga ljeta od Cristiana Ronalda. Ideja je bio i broj 11 Garetha Balea koji je na odlasku, međutim, njega bi trebao preuzeti Vinicius Junior.

Ljubitelje romantike pak veseli opcija da Hazard nosi broj 23 koji je svojevremeno nosio David Beckham. Broj 16, dakako, nije opcija, jer niko utjecajan u redovima Reala nije nosio taj broj i osvajao trofeje.

Hazard je naciljao desetku. Navodno je Francuz Hazardu obećao desetku još prije nekoliko mjeseci.

 

Učitaj još novosti