28. 05. 2019 - 09:44
POTVRĐENE GLASINE, DOBIT ĆEMO NOVOG GIGANTA NA OTOKU Sedam...
907
Shares
POTVRĐENE GLASINE, DOBIT ĆEMO NOVOG GIGANTA NA OTOKU Sedam pojačanja stiže, vraća se i Torres!

BENITEZ OSTAJE TRENER SVRAKA

POTVRĐENE GLASINE, DOBIT ĆEMO NOVOG GIGANTA NA OTOKU Sedam pojačanja stiže, vraća se i Torres!

Sportske.net
28. 05. 2019 - 09:44
0
Shares

U Engleskoj je i dalje tema broj jedan prodaja Njukasla. Kako smo i rekli, Šeik Kalid, najmlađi od 19 sinova rahmetli vladara Abu Dabija i predsjednika UAE bi za oko 400 miliona eura trebalo da preuzme "Svrake".

Njegovi predstavnici tvrde da je posao završen, a što se tiče Engleza, oni šute i traže strpljenje. Očigledno je da se stiglo do detalja, navijači Njukasla žele da se što prije otarase Majka Ešlija. Želja arapskih vlasnika je da zadrže Beniteza, ne bi trebalo da bude problem, jednostavno, obećaće mu ne samo dobru platu već i pojačanja.

newcastle

Današnji mediji su krenuli već sa spekulacijama ko bi mogao da stigne na sjever Engleske.

Ciljaju golmana PSŽ, Areolu koji bi dolaskom De Hee mogao da izgubi mjesto, dosadilo mu je da se mijenja s Bufonom, a priča se da Parižani imaju na spisku mogućih pojačanja i Donarumu, pa bi Areola rado na "Sent Džejms Park".

areola

Šeik Kalid će takođe ponuditi veću platu Huanu Mati kako bi ga zadržao u Engleskoj, on je slobodan igrač i nema ništa protiv da se preseli kod Beniteza. Spekuliše se sa će Rafa na raspolaganju imati ponovo Nanda Toresa koji je sada u Japanu i koji je pod Benitezom igrao najbolji fudbal u životu.

mata

Cilj je da se dovedu iskusniji, ali i kvalitetniji igrači, Benitez je od Ešlija tražio Holanđanina Džetra Viljemsa iz Ajntrahta, Emiraćani lako mogu da ga priušte.

Lasceles i Šar će ostati u klubu, Benitez ne želi da mijenja štopere, a za desnu stranu uključiće se u bitku za Marija Fernandeša, ruskog reprezentativca koga želi i Atletiko. Ovaj Brazilac dugo niz godina igra za CSKA i sada želi da se preseli u Zapadnu Evropu.

simeone-benitez

Benitez cilja još MekNila sjajnog mladog vezistu Barnlija koji je prošao školu Junajteda, ostaće Almiron i Perez, a uz Matu i Toresa, pojačanje bi trebalo da bude Deni Velbek koji odlazi iz Arsenala.

welbeck4

Sa sedmoricom novih startera, mnogo većim budžetom, ako ostvare planove "Svrake" bi mogle lako da se umiješaju u borbu za Evropu, Benitez je garancija s mnogo slabijim timom uspijevao je u posljednje dve sezone da ih održi u ligi. Sada je vrijeme za novi izazov.

Učitaj još novosti