24. 05. 2019 - 11:35
ESPN: LeBron dovodi dvije superzvijezde u Lakerse! KONAČNO JE...
907
Shares
ESPN: LeBron dovodi dvije superzvijezde u Lakerse! KONAČNO JE VRIJEME ZA POVRATAK SLAVNOG TIMA, ALI I KRALJA

NBA

ESPN: LeBron dovodi dvije superzvijezde u Lakerse! KONAČNO JE VRIJEME ZA POVRATAK SLAVNOG TIMA, ALI I KRALJA

Sport.ba
24. 05. 2019 - 11:35
0
Shares

Razočaravajuća sezona je iza ponajveće zvijezde NBA lige - LeBrona Jamesa. On je nakon godina uzastopnog igranja velikog finala prvi puta u karijeri prešao na Zapad i sa svojim Lakersima ostao daleko od doigravanja. 

lebron-james

Treba reći kako pritom nije imao sreće s povredama koje su poharale mladu momčad Lakersa, no svejedno je jasno kako ovosezonski roster nije niti blizu dovoljan da se uključi u borbu za vrh lige.

Stoga najbolji košarkaš u ovom desetljeću ima pakleni plan za ljeto, a otkrio ga je Brian Windhorst, novinar ESPN-a. On navodi kako je 'Kralj' već krenuo u akciju dovođenja Jimmyja Butlera i Kawhija Leonarda. 

butler-jimmy

kawhileonard

"Koliko sam shvatio, on je već započeo proces njihovog dovođenja. Čuo sam da je imao kontakt i s Butlerom i Leonardom, a pritom igrači ne provode neke nedozvoljene radnje. Ipak, ne znam je li poziv, poruka ili večera njih dvojice s LeBronom dovoljna da Lakersi savladaju prepreke koje će imati da dovrše ovaj posao", rekao je Windhorst.

Burno ljeto je pred drugom najtrofejnijom franšizom u ligi. Kralj je očajan u namjeri da dovede neku superzvijezdu u momčad, a Lakersi već godinama čekaju na neki opipljiviji rezultat. Ranije se spominjao i Kevin Durant...

durant-leonard

(Sport.ba)

Učitaj još novosti