23. 05. 2019 - 20:46
OPET POTPALJUJE VATRU: Veljko Ražnatović poslao jasnu poruku...
907
Shares
OPET POTPALJUJE VATRU: Veljko Ražnatović poslao jasnu poruku hrvatskom borcu, Balkan je u čudu

NEVJEROVATNO

OPET POTPALJUJE VATRU: Veljko Ražnatović poslao jasnu poruku hrvatskom borcu, Balkan je u čudu

Sport.ba
23. 05. 2019 - 20:46
0
Shares

Posljednjeg dana maja u beogradskoj Hali sportova održat će se jedna boksačka priredba. Na njoj će se u glavnoj borbi večeri naći jedan srpski protiv jednog hrvatskog borca. Onaj srpski je – Veljko Ražnatović. Sin je to ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, a borit će se protiv Petra Mrvalja, inače borac iz Čapljine. Sedam dana uoči borbe iz srpskog kuta mogu se čuti razne prijetnje upućene Mrvalju.

veljko-raznatovi

“Dodatno me motivira što je moj idući suparnik Hrvat i što se prvi put borim u rodnom gradu. Dat ću sve od sebe da ga nokautiram. Bit će to moj poklon Beogradu”, poručio je Arkanovi sin, javlja Kurir.

“Boks je moj život. Vjerujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku i prikazati u najboljem svjetlu”, dodao je.

Njegov prethodni suparnik, Francuz Isossa Mondo, izdržao je svih šest rundi, ali se Srbin nada da će posao s Hrvatom završiti prije posljednjeg gonga.

“Petar je puno opasniji i agresivniji. Već se borio s našim borcima. U međuvremenu je napredovao. Ima puno pobjeda. I posljednji meč je odradio u svoju korist. Poštujem ga, ali ponavljam – nadam se da će biti četvrti rival kojeg ću nokautirati”, završio je.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti