23. 05. 2019 - 16:33
BRUTALNI NOKAUT KOJI JE OBIŠAO SVIJET: Borac porijeklom iz...
907
Shares
BRUTALNI NOKAUT KOJI JE OBIŠAO SVIJET: Borac porijeklom iz Bosne i Hercegovine brutalnim nokautom oduševio planetu (VIDEO)

MMA

BRUTALNI NOKAUT KOJI JE OBIŠAO SVIJET: Borac porijeklom iz Bosne i Hercegovine brutalnim nokautom oduševio planetu (VIDEO)

Sport.ba
23. 05. 2019 - 16:33
0
Shares

Najbolji hrvatski MMA borac, nakon odlaska Mirka Filipovića u mirovinu, Roberto RoboCop Soldić, nagrađen je bonusom za najbolji nokaut KSW 49 priredbe, na kojoj je protiv domaćeg borca Krystiana Kaszubowskog obranio titulu prvaka velter kategorije poljske promocije, prenosi Fight Site. Borbu ste mogli pratiti u izravnom prijenosu u spektakularnoj noći nokauta na RTL televiziji.

roberto-soldic

Također, KSW je na YouTube kanalu izbacio video nokauta u HD rezoluciji. 

Što se tiče same borbe i nokauta vrijednog bonusa, Soldić je proteklog vikenda u Gdanjsku prvi put obranio titulu prvaka u velter kategoriji. Pokušao je, ali nije uspio uzeti mu pojas do tada neporaženi Kaszubowski. Hrvatska MMA senzacija borbu je završila odličnim lijevim krošeom nakon samo 90 sekundi borbe.

Inače, njemački Bild je uoči borbe predstavio hrvatskog borca:

“Došao je u Njemačku sa 150 eura u džepu, a sad ga lovi UFC. Roberto Soldić je uspio! Bio je to ludi uspon nove MMA zvijezde. U ožujku 2015. godine, hrvatski borac je u svojoj rodnoj Bosni i Hercegovini postao viralni hit. Obožava se boriti, a za svoje mečeve se sprema u Düsseldorfu u UFD dvorani”, stoji u pisanju Bilda.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti