23. 05. 2019 - 18:56
ARSENAL ĆE USKORO PREDSTAVITI PRVO POJAČANJE: Navijači su OGORČENI
907
Shares
ARSENAL ĆE USKORO PREDSTAVITI PRVO POJAČANJE: Navijači su OGORČENI

PREMIERSHIP

ARSENAL ĆE USKORO PREDSTAVITI PRVO POJAČANJE: Navijači su OGORČENI

Sport.ba
23. 05. 2019 - 18:56
0
Shares

Poznato je da je Arsenal veoma zainteresovan za Rajana Frejzera iz Bornmuta.

Fudbaler iz Škotske je sezonu završio sa 14 asistencija u Premijer ligi, što je drugi najbolji rezultat takmičenja, iza Azara koji je imao 15 asistencija.

7

Interesovanje "Tobdžija" je posebno probudila činjenica da Frejzer ulazi u posljednju godinu ugovora sa "Trešnjicama", uprava kluba sa "Vitalitija" pokušava da produži saradnju sa jednim od najznačajnijih igrača, ali pregovori su stopirani, pa su u klubu sa južne obale svjesni moraju ovog ljeta da ga prodaju, inače neće zaraditi ništa na njegovom odlasku.

Tako su postavili cijenu za njegove usluge, traže 30 miliona funti (oko 34 miliona eura), a poznato je i da 20% od zarade duguju škotskom Aberdinu, iz kojeg su Frejzera i doveli u svoje redove.


Arsenal se ipak nada da će moći da se dogovore oko manje cifre, imaće oskudan budžet ovog ljeta, posebno ako ne slave protiv Čelsija u finalu Lige Evrope.

Ukoliko ipak izbore Ligu šampiona, imaće nešto veći budžet, pa nema sumnje da će "Trešnjice" 29. maja navijati za pobjedu "Gunera" u Bakuu.

Dobra stvar za Arsenal je to što se Mančester junajted povukao iz trke za potpis škotskog fudbalera, Liverpul je donekle zainteresovan, alil su na "Enfildu" svjesni da ne mogu da mu ponude veliku minutažu, što su u Sjevernom Londonu svakako spremni da učine.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti