20. 05. 2019 - 20:35
ISPOVIJEST NEKADAŠNJE NBA ZVIJEZDE: "Spavao sam sa više od...
907
Shares
ISPOVIJEST NEKADAŠNJE NBA ZVIJEZDE:

NBA

ISPOVIJEST NEKADAŠNJE NBA ZVIJEZDE: "Spavao sam sa više od 2000 žena, veliki sam zavisnik od seksa i droge"

Sport.ba
20. 05. 2019 - 20:35
0
Shares

Nekadašnji NBA košarkaš i velika zvezda ove lige Lamar Odom otkrio je zanimljive detalje iz svog privatnog života u autobiografiji koji je nazvao ''Od tame do svetlosti.''

Bivši as Klipersa, Lejkersa i Majamija najviše pažnje posvetio je kobnom događaju kada je bio na ivici smrti zbog droge i prostitutki. 
Te davne 2015. godine Odom je jedva davao znake života, kada su ga pronašli u jednoj javnoj kući u kojoj je po njegovim rečima bio već dva dana potpuno drogiran i u konstantnom društvu ''prodavačica ljubavi.''

kloi-kardasijan-lamar-odom1

"Uvijek sam bio zavisnik o seksu. Kada se nisam bavio košarkom i ženama, gledao sam porniće. Spavao sam sa barem 2.000 žena." - rekao je Odom koji sada ima 40 godina i djeluje se još nije smirio, ali ni ne namjerava. 

Odom je na vrhuncu slave bio za vrijeme braka sa Kloi Kardašijan, jednom od članica čuvene rijaliti porodice Kardašijan. 

"Seks je doveo i do zavisnosti od droge. To mi je dalo priliku da udvostručim zadovoljstvo" - priznaje Odom koji se i dalje bori sa zavisnošću.

lamar-odom
Takođe, bivša NBA zvezda, košarkaš Lamar Odom, otkrio je kako je prevario doping kontrolu i da nije dao svoj uzorak na testiranje uoči Olimpijskih igara u Atini 2004. godine.

"Nije bilo šanse da prođem test. Tog ljeta sam pušio travu (marihuanu) svaki dan. I uspaničio se. Počeo sam da pretražujem po internetu kako da se prevari doping test i naišao sam na oglas kojim se može poručiti veliki, gumeni, crni penis, koji stiže već sljedećeg dana." - ispričao je Odom u memoarima.

On je zamolio svog trenera sa kojim je radio tokom ljeta da mu da njegov urin koji je sipao u lažni penis i preko njega je dao uzorak za testiranje i to sve pred zvaničnikom NBA lige.

 (Sport.ba)

Učitaj još novosti