19. 05. 2019 - 21:28
MCGREGOR PROVOKATORSKI U SVOM STILU: "Prepao si se i odustao...
907
Shares
MCGREGOR PROVOKATORSKI U SVOM STILU:

UFC

MCGREGOR PROVOKATORSKI U SVOM STILU: "Prepao si se i odustao zbog masnice"

Sport.ba
19. 05. 2019 - 21:28
0
Shares

Rafael dos Anjos se vratio na pobjedničke staze i porazio Kevina Leeja gušenjem u četvrtoj rundi njihove borbe u velter kategoriji koja je sinoć predvodila UFC Fight Night 152 priredbu u Rochesteru. 

rafael-dos-anjos3

Bivšem prvaku lake kategorije ovo je bio šesti nastup u velteru i njegovi dani spuštanja na sedamdeset kilograma davno su iza njega. Ipak, u intervjuu uoči meča Brazilac je izjavio da bi se, unatoč zahtjevnom skidanju kila, vratio u laku kategoriju za borbu protiv Conora McGregora.

Podsjećamo, Dos Anjos se s McGregorom trebao boriti u ožujku 2016. na UFC 196 priredbi kada je još držao pojas lake kategorije, ali je nastup otkazao dvije sedmice prije borbe zbog povrede stopala. McGregor ga je još tada kritizirao zbog povlačenja, a isto se ponovilo nakon sinoćnje pobjede protiv Leeja.

Naime, MMA reporter Josh Gross na Twitteru je pohvalio Dos Anjosov nastup i pitao se što bi bilo da se borba s McGregorom prije tri godine zaista i održala. Irac je na njegovo objavu odgovorio:

“Čini se da nikad nećemo znati budući da se uplašio i odustao zbog slomljenog nožnog prsta.”

Zatim je jedan obožavatelj odgovorio McGregoru fotografijom otečenog stopala koju je RDA objavio na Instagramu nakon što je u veljači 2016. otkazao borbu. McGregor je još jednom reagirao i dalje spustio Dos Anjosu:

mcgregor

“LOL, ispričavam se, nisam znao da se zapravo radilo samo o masnici.”

Što se McGregorove borilačke karijere tiče, on nije aktivan još od listopada prošle godine kada je na UFC 229 priredbi poražen u borbi za naslov lake kategorije od prvaka Khabiba Nurmagomedova. Najveća UFC zvijezda najavila je povratak u Octagon do kraja godine, ali zasada još uvijek nema informacija o protivniku ili eventu na kojem bi nastupio.


(Sport.ba)

Učitaj još novosti