17. 05. 2019 - 18:42
JOŠ JEDAN SRPSKI INTERNACIONALAC PRAVI TRANSFER KARIJERE:...
907
Shares
JOŠ JEDAN SRPSKI INTERNACIONALAC PRAVI TRANSFER KARIJERE: Nakon Jovića i Mitrović potisuje za velikana

PREMIERSHIP

JOŠ JEDAN SRPSKI INTERNACIONALAC PRAVI TRANSFER KARIJERE: Nakon Jovića i Mitrović potisuje za velikana

Sport.ba
17. 05. 2019 - 18:42
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako javlja "Skaj", Everton je veoma zainteresovan za usluge napadača Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića.

everton

Jedan od najpouzdanijih izvora sa Ostrva prenosi da su "Karamele" ozbiljno zagrizle za bivšeg napadača Partizana, koji je ove sezone postigao 11 golova u Premijer ligi i definitivno je bio najsvjetlija tačka "Kotidžera", koji su se ekspresno vratili u niži rang.

Everton već dugi niz godina ulaže veliki novac u igrački kadar, nisu imali sreće sa trenerima i pojedinim pojačanjima, ali sa ulaganjima neće stati.

Planiraju da dovedu novog napadača, a "Skaj" tvrdi da je Mitrović visoko na listi želja ekipe sa "Gudisona".

mitrovic

Traže i novo krilo, centralog vezistu, štopera, desnog beka i rezervu za golmana Pikforda, a to bi trebalo da bude čuvar mreže Hadersfilda Jonas Lesl.

Fulam navodno po svaku cenu želi da zadrži Aleksandra Mitrovića u svojim redovima, jasno je da bi sa njim u ekipi imali daleko veće šanse da se odmah vrate u elitni rang, ali pitanje je da li mogu da odole ponudi "Karamela".

Mitrović je stigao na "Krejven Kotidž" minulog ljeta za oko 25 miliona evra, jasno je da će u slučaju prodaje pokušati makar da vrate taj novac, vidjet ćemo da li će uspjeti da se dogovore sa Evertonom.

Prelazak u klub sa "Gudisona" bi sasvim sigurno bio velika stvar za srpskog napadača, "Karamele" gaje velike ambicije, što govore i brojna ulaganja iz prethodnih sezona.

Dugo su lutali u potrazi za pravim napadačem, još od kako ih je napustio Romelu Lukaku, čini se da bi Srbin mogao da bude idealan izbor.

(Sport.ba)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti