17. 05. 2019 - 18:42
JOŠ JEDAN SRPSKI INTERNACIONALAC PRAVI TRANSFER KARIJERE:...
907
Shares
JOŠ JEDAN SRPSKI INTERNACIONALAC PRAVI TRANSFER KARIJERE: Nakon Jovića i Mitrović potisuje za velikana

PREMIERSHIP

JOŠ JEDAN SRPSKI INTERNACIONALAC PRAVI TRANSFER KARIJERE: Nakon Jovića i Mitrović potisuje za velikana

Sport.ba
17. 05. 2019 - 18:42
0
Shares

Kako javlja "Skaj", Everton je veoma zainteresovan za usluge napadača Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića.

everton

Jedan od najpouzdanijih izvora sa Ostrva prenosi da su "Karamele" ozbiljno zagrizle za bivšeg napadača Partizana, koji je ove sezone postigao 11 golova u Premijer ligi i definitivno je bio najsvjetlija tačka "Kotidžera", koji su se ekspresno vratili u niži rang.

Everton već dugi niz godina ulaže veliki novac u igrački kadar, nisu imali sreće sa trenerima i pojedinim pojačanjima, ali sa ulaganjima neće stati.

Planiraju da dovedu novog napadača, a "Skaj" tvrdi da je Mitrović visoko na listi želja ekipe sa "Gudisona".

mitrovic

Traže i novo krilo, centralog vezistu, štopera, desnog beka i rezervu za golmana Pikforda, a to bi trebalo da bude čuvar mreže Hadersfilda Jonas Lesl.

Fulam navodno po svaku cenu želi da zadrži Aleksandra Mitrovića u svojim redovima, jasno je da bi sa njim u ekipi imali daleko veće šanse da se odmah vrate u elitni rang, ali pitanje je da li mogu da odole ponudi "Karamela".

Mitrović je stigao na "Krejven Kotidž" minulog ljeta za oko 25 miliona evra, jasno je da će u slučaju prodaje pokušati makar da vrate taj novac, vidjet ćemo da li će uspjeti da se dogovore sa Evertonom.

Prelazak u klub sa "Gudisona" bi sasvim sigurno bio velika stvar za srpskog napadača, "Karamele" gaje velike ambicije, što govore i brojna ulaganja iz prethodnih sezona.

Dugo su lutali u potrazi za pravim napadačem, još od kako ih je napustio Romelu Lukaku, čini se da bi Srbin mogao da bude idealan izbor.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti