16. 05. 2019 - 22:44
BOMBA IZ NJEMAČKE: Naš napadač mijenja Jovića u Frankfurtu,...
907
Shares
BOMBA IZ NJEMAČKE: Naš napadač mijenja Jovića u Frankfurtu, već uspostavljen kontakt

BUNDESLIGA

BOMBA IZ NJEMAČKE: Naš napadač mijenja Jovića u Frankfurtu, već uspostavljen kontakt

Sport.ba
16. 05. 2019 - 22:44
0
Shares

Bosanskohercegovački napadač Haris Duljević igra sjajno u Dynamu iz Dresdena, a njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo. Dolaskom Cristiana Fiela na mjesto trenera Dynama Duljević se ustalio u početnoj postavi i pomogao svojoj momčadi da izbori ostanak u 2. Bundesligi.

duljevic

Njemački Tag24.de piše o zanimanju nekolicine bundesligaša za 25-godišnjeg Duljevića. Isti medij tvrdi da je najveće zanimanje pokazao Eintracht Frankfurt.
Eintracht će ovog ljeta, nakon sjajne sezone u Bundesligi i Europskoj ligi, ostati bez nekoliko važnih igrača. Na izlaznim vratima kluba je napadač Luka Jović koji će, po svemu sudeći, prijeći u Real Madrid.


 


Zbog toga je Eintracht krenuo u potragu za novim napadačem za sljedeću sezonu, a jedan od njih bi mogao biti i Haris Duljević.

S druge strane, čelnici Dynama imaju velike planove za sljedeće sezone i žele vidjeti Duljevića u njihovoj momčadi s obzirom na to da je bh. nogometaš pokazao svoj potencijal u proljetnom dijelu ove sezone.

Međutim, Duljevićev ugovor s Dynamom ističe na ljeto 2020. godine, pa bi naredni prijelazni rok mogao biti posljednja prilika za klub iz Dresdena da zaradi na prodaji ‘novog Džeke’.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti