16. 05. 2019 - 19:30
SJAJNE VIJESTI STIŽU IZ BEOGRADA: Duško Vujošević dao prvu...
907
Shares
SJAJNE VIJESTI STIŽU IZ BEOGRADA: Duško Vujošević dao prvu izjavu nakon dolaska iz Istanbula

NEKADAŠNJI SELEKTOR

SJAJNE VIJESTI STIŽU IZ BEOGRADA: Duško Vujošević dao prvu izjavu nakon dolaska iz Istanbula

Sport.ba
16. 05. 2019 - 19:30
0
Shares

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević doputovao je u Beograd i započeo proces oporavka nakon zahvata kojma je bio podvrgnut u Istanbulu.

vujosevic

Vujošević je imao problema sa bubrezima i bila mu je neophodna transplatacija, ali je prije toga morao da sanira druge zdravstvene probleme kako bi zahvat mogao da bude obavljen.

"Još uvijek sam rekovalescent, jer sam imao dvije intervencije pod totalnom anestezijom u relativno kratkom periodu. Treba se oporaviti samo od tih anestezija, da ne pričam o drugim stvarima", rekao je Vujošević za "Blic".

Proslavljeni košarkaški stručnjak zahvalio se svima koji su brinuli za njegovo zdravlje i koji su mu slali pozitivnu energiju.

"Želim da pozdravim sve ljubitelje košarke i ljude koji su se interesovali za moje zdravstveno stanje. Pozitivna energija je sa svih strana stizala do mene. Biće prilike za neke druge priče i objašnjenja, ovog momenta samo toliko", dodao je Vujošević.

Njemu je u Istanbulu izvršena transplatacija bubrega, ali je prije toga obavljen zahvat na srcu kako bi Vujošević mogao da podnese operaciju.

"Osjećam se dobro. Normalno, moram da radim na oporavku ali na dobrom sam putu. Hvala svima kojima je stalo da znaju šta se sa mnom dešava i kojima je stalo da se sve završi dobro", zaključio je Vujošević.

vujosevic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti