16. 05. 2019 - 10:42
NEOČEKIVANI TRANSFER ĆE UZDRMATI MADRID: Španci šokirani zbog...
907
Shares
NEOČEKIVANI TRANSFER ĆE UZDRMATI MADRID: Španci šokirani zbog odlasku djeteta kluba u redove ljutog rivala!

NEOČEKIVANI TRANSFER ĆE UZDRMATI MADRID: Španci šokirani zbog odlasku djeteta kluba u redove ljutog rivala!

Sport.ba
16. 05. 2019 - 10:42
0
Shares

Nakon dvogodišnje posudbe iz Reala, čelnici Bayerna su odlučili da ipak neće otkupiti ugovor Jamesa Rodrigueza pa će se Kolumbijac vratiti u Madrid.

Na Bernabeuu za njega nema mjesta. Posebice otkako se u Real vratio Zidane, koji je prije dvije godine otpisao Jamesa i poslao ga u Bayern. Francuz će od ljeta graditi novi Real, a najbolji strijelac Mundijala u Brazilu 2014. ne uklapa se u planove.

No James bi mogao ostati u Madridu, ali ne u dresu Reala. Bayernu je stigla zanimljiva ponuda od Atletica, koji s Bavarcima ima jako dobru poslovnu suradnju.

Atletico traži od Bayerna da od Reala ipak otkupi ugovor u iznosu od 42 milijuna eura, koliko Real traži za Kolumbijca, a da oni odmah zatim kupe istog igrača od Bayerna za 18 miliona eura više.

Uprava Atletica odbija bilo kakvu suradnju s gradskim rivalom i žele da im Bayern bude posrednik u ovom poslu. U svakom slučaju, to je jako zanimljiva ponuda, koja se u svijetu vrhunskog nogometa jako rijetko viđa. Naime, Robert Jarni je 1998. iz Betisa zaobilaznim putem preko Coventryja stigao u Real. Betis nije želio poslovati s Kraljevima, pa je Jarni potpisao fiktivni ugovor s engleskim klubom, za koji nije odigrao ni sekunde, da bi potom prešao u Real

James je ove sezone u 28 utakmica za Bayern postigao sedam golova i upisao šest asistencija.

Kolumbijac nije zaboravio igrati, premda je u Realu bio u drugom planu, a s Nikom Kovačem često je bio u sukobu. Tako da ima smisla da ga Atletico želi dovesti, posebice jer će od ljeta Cholo Simeone morati krenuti u totalnu rekonstrukciju momčadi.

Gotovo cijela momčad od ljeta napušta Madrid. Od obrane koja je bila pojam nesalomljivosti i čvrstine nije ostalo gotovo ništa, a odlaskom Griezmanna Simeone će morati tražiti i nove opcije u ofenzivi.

Učitaj još novosti