16. 05. 2019 - 10:18
Ćiro Blažević snimio spot za predizbornu kampanju Samostalne...
907
Shares
Ćiro Blažević snimio spot za predizbornu kampanju Samostalne Demokratske Srpske Stranke

Ćiro Blažević snimio spot za predizbornu kampanju Samostalne Demokratske Srpske Stranke

Sport.ba
16. 05. 2019 - 10:18
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

"Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek‘ to budem ja", rekao je Ćiro, ali i otkrio i strah da bi ga zbog ovog poteza mogli potjerati iz HDZ-a   

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS. Legendarni nogometni trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Europske izbore.

"Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek' to budem ja", rekao je Ćiro, ali i otkrio i strah da bi ga zbog ovog poteza mogli potjerati iz HDZ-a, pišu vijesti.rtl.hr.

"Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare", tim je riječima Ćiro, samouvjereno prokomentirao angažman za Samostalnu Demokratsku Srpsku Stranku.

Smatra da je dobro pogođen

"Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit nego da se trebamo tolerirat", kazao je nogometni trener, Miroslav Ćiro Blažević.

Je li tražio dozvolu od Plenkovića za sporni spot? 

"Ja ga nisam htio dovest u jednu priliku da mi kaže: možeš, da ja sad kažem: reko' mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: Neću te Plenkoviću zvat, ti ćeš shvatit moju dobronamjernost kroz ovu moju gestu", kazao je Ćiro.

A čini se da i jest. Upitali su premijera, Andreja Plenkovića je li Ćiro i dalje član stranke.

"Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije, ko' da je. Neće biti kažnjen? Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi ko' narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro", kazao je Plenković.

A vrijedi puno i SDSS-u kojima je osnovna misao vodilja bila stvaranje tolerantnijeg društva.

"Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim", kazao je predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac.

Spot je i prije nego je prikazan izazvao veliku pažnju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti