16. 05. 2019 - 09:39
NIKO KOVAČ ODLAZI?!POJAVIO SE PUNO OZBILJNIJI KANDIDAT ZA...
907
Shares
NIKO KOVAČ ODLAZI?!POJAVIO SE PUNO OZBILJNIJI KANDIDAT ZA TRENERA BAYERNA: Nijemci su na nogama!

NIKO KOVAČ ODLAZI?!POJAVIO SE PUNO OZBILJNIJI KANDIDAT ZA TRENERA BAYERNA: Nijemci su na nogama!

Sport.ba
16. 05. 2019 - 09:39
0
Shares

Njemački mediji tvrde kako je bivši kapetan Bayerna Mark van Bommel ozbiljan kandidat za nasljednika Nike Kovača, ako ovaj posrne u završnici Bundeslige ili njemačkog Kupa…

Posljednjih sedmica aktualizirala se tema mogućeg odlaska Nike Kovača iz Bayerna ovog ljeta, što će zasigurno ovisiti o raspletu Bundeslige i njemačkog Kupa.

Bivši hrvatski izbornik nije prošle subote uspio protiv Leipziga osigurati naslov njemačkog prvaka i morat će u dvoboju sa svojim Eintrachtom pokušati izbjeći poraz na Allianz Areni u subotu ako želi osvojiti Bundesligu, dok će ga Leipzig čekati i u finalu Kupa.

Samo ako osvoji oba trofeja Kovač može računati na ostanak u Bayernu, a u Njemačkoj kruže glasine o mogućim nasljednicima. Spominjali su se Julen Lopetegui, Erik ten Hag i Xabi Alonso, a ovih dana pojavio se još jedan ozbiljan kandidat.

xabi_alonso

Riječ je o treneru PSV-a Marku van Bommelu koji je prilično dobar posao odrađivao na klupi kluba iz Eindhovena, ali nije uspio Ajaxu uzeti naslov prvaka.

Van Bommel je kao igrač bio kapetan Bayerna i u klubu su impresionirani njegovim liderskim sposobnostima te ne bi bilo iznenađenje da upravo on jednog dana dobije priliku voditi bavarske zvijezde.

van_bommel01

To će se dogoditi samo ako igrači iznevjere Kovača u posljednje dvije utakmice sezone pa možemo reći da Niko i dalje sudbinu drži u vlastitim rukama…

Učitaj još novosti