14. 05. 2019 - 13:03
POSLJEDNJI NAPAD NA LIGU PRVAKA Šeik odriješio kesu kao nikad:...
907
Shares
POSLJEDNJI NAPAD NA LIGU PRVAKA Šeik odriješio kesu kao nikad: Sjajni dvojac ostaje, a ovo su pojačanja s kojima želi na krov Evrope - BIĆE OVO PAKLEN PSG

LE PARISIEN

POSLJEDNJI NAPAD NA LIGU PRVAKA Šeik odriješio kesu kao nikad: Sjajni dvojac ostaje, a ovo su pojačanja s kojima želi na krov Evrope - BIĆE OVO PAKLEN PSG

Sport.ba
14. 05. 2019 - 13:03
0
Shares

Francuski mediji prenose kako je PSG-ov prvi čovjek, Nasser Al-Khelaifi ozbiljno zagrizao za trojac Real Madrida i želio bi njima pojačati momčad za sezonu 2019-20.

nasser-alkhelaifi-neymar

Moguće je kako je ovaj potez šeikova kontra na nastojanja Florentina Pereza da dovede Neymara i Kyliana Mbappea, ali ugledni francuski mediji pišu, a španski prenose, kako bi se PSG rado dogodine pojačao s igračima čija je forma u posljednjoj sezoni opala, Iscom, Tonijem Kroosom i Garethom Baleom.

real

Francuzi se žele iduće sezone iskupiti navijačima za ono što je, po njihovim standardima, bila loša sezona, a najbolji način da se začepe usta nezadovoljnicima jest – otvaranje novčanika.

psg

Zidaneov povratak u Real Madrid promijenio je status pojedinim igračima u klubu i ne vide se više u svlačionici Kraljevskog kluba, također, francuski menadžer smatra kako više nemaju što dokazati u bijelom dresu pa posljedično nemaju motiva i vrijeme im je za nove izazove.

zidane

Planira osvježiti momčad novim igračima, a oni koji ga zanimaju su izuzetno skupi pa će pokušati zaraditi koji euro prodavajući nepotrebne zvijezde. Trojica spomenutih su na popisu igrača koji naginju ka izlaznim vratima, a PSG bi rado preuzeo njihove skupe ugovore.

thiago-silva-psg-1

Dolazak Balea, Isca i Kroosa u francusku prijestolnicu popunio bi rupe nastale izvjesnim odlascima Edinsona Cavanija i Juliana Draxlera. Ovaj potonji je na korak od prelaska u Bayern, a Cavani ima ponude iz Premier lige i Serie A.

edinson-cavani-psg-vs-celtic-champions-league-2017-1100x757

draxler

Trenutačna tržišna vrijednost Tonija Kroosa jest 80 milijuna eura, Isca cijene na 60 milijuna eura, a Bale je procijenjen na 70 milijuna eura po Transfermarktu. Ukupno dakle 210 milijuna eura.

kroos

isco

bale-real

PSG na Realov pogon bi mogao izgledati ovako iduće sezone:

2

Učitaj još novosti