14. 05. 2019 - 10:00
NAKON ŠTO SU MU OPASNI MOMCI ZAKUCALI NA KUĆNA VRATA, SAD I...
907
Shares
NAKON ŠTO SU MU OPASNI MOMCI ZAKUCALI NA KUĆNA VRATA, SAD I OVO: Ivan Rakitić glavna zvijezda senzacionalnog transfera

MAN UNITED GA SILNO ŽELI

NAKON ŠTO SU MU OPASNI MOMCI ZAKUCALI NA KUĆNA VRATA, SAD I OVO: Ivan Rakitić glavna zvijezda senzacionalnog transfera

Sport.ba
14. 05. 2019 - 10:00
0
Shares

Ivan Rakitić je nakon objave vijesti u medijima da su Barcelona i Inter blizu dogovora oko njegovog transfera za 50 miliona eura odštete putem Instagrama poručio: 'Cijenio bih kada biste prestali izmišljati stvari. Samo sam koncentriran na Barcelonu i nastavak svoje karijere ovdje i to na dugi niz godina. Također, koncentriran sam i na osvajanje dvostruke titule".

rakiticNo, Londonski The Sun tvrdi da je Manchester United očajan te da želi Rakitića u svojim redovima. U tekstu se dodaje da u Manchester Unitedu strahuju samo da ih Inter ne preduhitri u cijeloj priči. Vijest o interesu Manchester Uniteda koju je lansirao The Sun prenijeli su i španski mediji poput katalonskog Sporta i Mundo Deportiva, a čini se da će se nagađanja nastaviti i dalje usprkos Rakitićevoj želji za ostankom u Barceloni.

pogba-rakitic

S druge strane, mnogi tvrde da bi budućnost Ivana Rakitića u Barceloni uvelike mogla ovisiti o budućnosti trenera Ernesta Valverdea koji je njegov veliki poklonik. Ukoliko ode Valverde, to bi značilo da je uzdrmana i Rakitićeva pozicija kojeg aktualni trener jako cijeni i onda bi napisi o potencijalnom transferu mogli dobiti na težini.

ivanrakitic

U svakom slučaju u Manchester Unitedu nakon šestog osvojenog mjesta u Premiershipu ove sezone spremaju brojne promjene i zasigurno će u svlačionici biti promjena. Iz te perspektive, dovođenje veznjaka kao što je Rakitić čini se kao logičan potez u pokušaju povratka na vrh.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti